Print this page

Swan a Swan Mobile majú nového hovorcu Foto: DanubiaTel

  Nový hovorca bol v minulosti novinárom.

 


Novým hovorcom skupiny DanubiaTel Holding sa stal Matúš Benčík, ktorý bude zodpovedať za komunikáciu telekomunikačných operátorov SWAN a SWAN Mobile. Informuje spoločnosť v tlačovej správe.
Benčík do spoločnosti DanubiaTel prichádza z organizácie GLOBSEC.

 

Doterajší hovorca Pavel Ďurík zo spoločnosti koncom roka odišiel. Na začiatku roka stal marketingovým manažérom reklamnej agentúry daren & curtis.

„Matúš je skúsený komunikátor a veríme, že vďaka jeho doterajším skúsenostiam nám pomôže ešte viac skvalitniť komunikáciu s médiami, aj so širokou verejnosťou. Naše kľúčové spoločnosti SWAN aj SWAN Mobile čaká v novom roku mnoho výziev a na ich komunikáciu budeme klásť veľký dôraz," hovorí riaditeľ marketingu a komunikácie skupiny Roland Kyška.

„V čase, keď sme stále viac závislí na informáciách a keď sa prístup na internet stáva v niektorých krajinách ľudským právom, je práca pre telekomunikačného operátora výzvou nielen profesnou, je to možnosť byť pri veľkej premene našej spoločnosti a pri procesoch jej digitalizácie. Teším sa, že môžem byť pri tom," povedal Benčík.

Matúš Benčík vyštudoval žurnalistiku na Univerzite Komenského a marketingovú komunikáciu na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave. V minulosti pôsobil ako vedúci komunikácie v organizácii GLOBSEC, zodpovedal za produktové riadenie v IT spoločnosti Asseco Solutions a v skupine J&T zastrešoval digitálny marketing. V rokoch 2008 a 2009 pracoval ako redaktor Hospodárskych novín.

Kontakt:
Matúš Benčík
+421 950 040 072
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.