Print this page

Bývalá členka tímu Václava Miku je vo vedení Ringier AS Slovakia Foto: Ringier AS

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia má novú riaditeľku marketingu.

 

Od 19. marca je ňou Daša Matušíková.

„Na novej pozícii bude zodpovedná za budovanie marketingovej a komunikačnej stratégie pre značky a produkty z online portfólia Ringier Axel Springer Slovakia aj United Classifieds. Zároveň sa stane súčasťou top manažmentu spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia,” píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Daša Matušíková pôsobila v rokoch 2012 – 2017 ako riaditeľka marketingu a komunikácie RTV, kde bola zodpovedná za tvorbu a realizáciu marketingovej a komunikačnej stratégie. Do RTVS prišla po zvolení Václava miku za generálneho riaditeľa. Po jeho odchode z RTVS odišla.

Predtým zastávala pozíciu marketingovej riaditeľky banky ZUNO. Je absolventkou Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, špecializácia obchod a marketing.

Odporúčame aj: Protimonopolný úrad schválil predaj Nového Času novému majiteľovi

„Teší ma, že Daša Matušíková posilní manažment našej spoločnosti. Stojí pred ňou dôležitá úloha. Ešte viac posilniť významné značky slovenského internetu ako Aktuality.sk, Autobazar.eu, Nehnuteľnosti.sk, Bistro.sk či Pokec, ale aj ostatné služby nášho online portfólia,“ povedal generálny riaditeľ vydavateľstva Milan Dubec.

„Som pripravená zúročiť svoje skúsenosti zo sveta marketingu a médií v digitálnom prostredí. Vidím tu obrovský potenciál pre rozvoj značiek, ktorý chcem využiť na 100% a vybudovať medzi našimi webmi a užívateľmi silné spojenie,“ povedala Matušíková.