Print this page

Škoda Auto Slovensko má novú PR manažérku Foto: Škoda Auto

Novou PR manažérkou v spoločnosti Škoda Auto Slovensko je od 1. apríla 2018 Lenka Kalafut Lendacká.

 

V tejto pozícii nahradila Romana Rajtára, ktorý nastúpil na oddelenie medzinárodného marketingu v centrále spoločnosti Škoda Auto.

Kalafut Lendacká, má dlhoročné skúsenosti v oblasti PR a externej komunikácie. Od júna 2013 pracovala ako špecialistka externej komunikácie a hovorkyňa Poštovej banky. Predtým pôsobila v PR agentúre AMI Communications.

Po piatich rokoch pôsobenia vo funkcii PR manažéra Škoda Auto Slovensko odchádza Roman Rajtár do centrály Škoda Auto v Prahe. Na oddelení medzinárodného marketingu bude viesť tím zodpovedajúci za globálnu marketingovú stratégiu značky Škoda, píše spoločnosť v tlačovej správe.

„Po dlhoročnom pôsobení v oblasti komunikácie nastal čas posunúť sa ďalej, preto som rád prijal ponuku z centrály našej značky. Verím, že svojimi skúsenosťami prispejem k upevňovaniu pozície úspešnej značky Škoda na globálnom trhu,“ hovorí Roman Rajtár.

Roman Rajtár vyštudoval Marketingovú komunikáciu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Do spoločnosti Škoda Auto Slovensko prišiel v roku 2013 z PR agentúry AMI Communications Slovakia.