Print this page

Špeciálna inštalácia vás v O2 Predajni ponorí do podmorského sveta Reprofoto O2

V O2 Predajni v bratislavskom nákupnom stredisku Eurovea pribudla netradičná inštalácia. Cez špeciálne potápačské okuliare si majú návštevníci predajne možnosť vyskúšať, aký farebný a rôznorodý môže byť podmorský svet, ktorý bez okuliarov vyzerá nudne a bezfarebne.

 

Inštalácia bude umiestnená v predajni ešte približne 3 mesiace a jej cieľom je poukázať na to, aké výhody poskytuje 4G sieť oproti svojmu predchodcovi, 3G sieti.

„Rozdiel nie je iba v rýchlosti medzi nimi, ale aj celkovo v úrovni zákazníckej skúsenosti. Touto inštaláciou by sme chceli poukázať na to, že naši zákazníci môžu využívať najrýchlejšiu sieť naplno bez dodatočných nákladov. Tak prečo ju nevyužívať?“, hovorí Tereza Molnár, hovorkyňa operátora.

Ako takáto inštalácia vznikala?

Jej vznik bol dobrodružný a napínavý zároveň, pričom samotný nápad pochádza z dielne agentúry Elite Solutions.
LCD televízor má na obrazovke polarizačnú vrstvu, ktorá usmerňuje biele kombinované svetlo z obrazovky a vytvára reálny obraz.

„Vďaka týmto poznatkom a DIY videám z Youtubu sme sa rozhodli využiť najprv starý LCD monitor z nášho skladu, z ktorého sme polarizačnú fóliu jednoducho vyrezali. Potom sme si to celé vyskúšali aj naostro. Šlo o veľmi precíznu robotu, očistenie 55 palcového monitora trvalo celé hodiny, a to s vedomím, že jeden nešikovný pohyb nás môže stáť stovky eur“, hovorí Slavomír Artim, Copywriter a Ideamaker Elite Solutions.

Polarizačná fólia sa aplikovala do potápačských okuliarov. Po ich nasadení každý vidí na obrazovke miesto obyčajného kresleného podmorského sveta s uškatcom Tónom hotové podmorské divadlo. Aj vy si ho teraz môžete užiť tu alebo na O2 Predajni v Eurovea.
 Všetci zákazníci O2 si môžu v ktorejkoľvek O2 Predajni skontrolovať, či sú správne nastavení na 4G sieť a pokiaľ odídu správne nastavení, do konca septembra môžu získať aj darček.