Print this page

VUJE má nový web, imidžový spot aj nové vedenie Foto: DESANA DUDÁŠOVÁ

Akciová spoločnosť VUJE má 25 rokov, na trhu je už 42 rokov, a pri tej príležitosti prešiel líder v jadrovej energetike viacnásobným "faceliftom".

Líder v jadrovej energetike, VUJE, a. s., prichádza s významnými novinkami. Má nový web, omladil vedenie a prezentuje sa imidžovým videom.

Firemný profesionálny videospot (dole) sa nakrúcal na 90 percent priamo v priestoroch VUJE. Použité svetelné inštalácie boli vyrobené na mieru a len päť záberov z minútového spotu bolo vybraných z fotobanky.

Foto:TIME.is COMMUNICATION

VUJE sa umiestnila na významnom 19. mieste TOP TREND v prepočte pridanej hodnoty na zamestnanca.


Web www.vuje.sk je úsporný v slovách, hutný v informáciách, prehľadný a priateľský smerom k odbornej aj širokej verejnosti.

 „Zmeny odzrkadľujú inovatívny drive našej spoločnosti a zároveň sú odkazom nielen k verejnosti, ale aj k zásluhám zamestnancov, skúsenostiam a ich vysokej odbornosti," zhodnocuje zmeny generálny riaditeľ VUJE. a. s., Matej Korec.

VUJE je jednou z mála firiem, ktoré zostali kapitálovo v rukách slovenských investorov. Pred 25 rokmi sa zo štátneho Výskumného ústavu jadrovej energetiky, založeného v roku 1977, pretransformovala na akciovú spoločnosť. V súčasnosti má 630 zamestnancov, 50 spolupracovníkov a vybudovala si stabilnú pozíciu v silnej konkurencii veľkých svetových hráčov.

Etablovala sa nielen v Európe, ale po boku svetových hráčov sa podieľala aj na likvidácii jadrového odpadu v Černobyľe. „Som hrdý, že sa nám darí zotrvávať v pozícii rešpektovanej autority s množstvom medzinárodných úspechov a šťastný, že stále máme potenciál napredovať," uzatvára Matej Korec.

 Video vytvorili agentúra TIME.is COMMUNICATION a JumpCat: