Print this page

Nová služba Ikea - Klikni a vyzdvihni prichádza do Košíc Foto: Ikea

Ikea, ktorá má predajňu na Slovensku len v Bratislave, spustila dnes, 1. marca, novú službu pre zákazníkov z východu Slovenska.

 

„Zákazníci Ikea môžu využiť v rámci našej služby Klikni a vyzdvihni možnosť objednať výrobky on-line a následne si svoj nákup vyzdvihnúť na výdajnom mieste v Košiciach.

Služba funguje tak, že na www.IKEA.sk si zákazníci vyberú tovar, vložia ho do nákupného zoznamu a zakliknú možnosť Klikni a vyzdvihni v Košiciach, píše spoločnosť v tlačovej správe.

Službu zabezpečuje externá spoločnosť No Limit Logistika, ktorá poskytuje aj dopravné služby pre zákazníkov IKEA.

Cena za službu pre jednom nákupe je 15 eur.

 

„Zákazníci si môžu vybrať prakticky z celého sortimentu niekoľko tisíc výrobkov IKEA, okrem špecifických produktov ako rastliny, metrový textil či potraviny,“ píše spoločnosť.

„Víziou IKEA je vytvárať lepší každodenný život pre čo najviac ľudí. Snažíme sa počúvať potreby a želania našich zákazníkov a vieme a dlhodobo vnímame záujem o to, aby bola IKEA prítomná aj na východe Slovenska. Rovnako vieme, že množstvo našich zákazníkov, ktorí nakupujú on-line, je práve z Košíc, Prešova a okolia. Preto sme sa rozhodli urobiť prvý krok a rozšírili sme našu službu Klikni a vyzdvihni o možnosť vyzdvihnúť si tovar na výdajnom mieste v Košiciach,“ povedala Nina Maláková, Country Customer Experience manager pre región Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Výdajné miesto sa nachádza na Vodomeračskej ulici 1 v Košiciach.

Zákazníci si nebudú môcť kúpiť výrobky IKEA priamo na mieste. V prvej fáze projektu bude výdajné miesto v Košiciach otvorené 3 dni v týždni; v stredu a piatok od 13:00 – 20:00, v sobotu od 9:00 – 15:00.