Print this page

Vo vedení spoločnosti O2 sú zmeny Foto: O2

Najvyššie vedenie spoločnosti O2 na poste Riaditeľky ľudských zdrojov posilnila od júna Jana Sekerová, oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

 

Sekerová pracuje u operátora už od roku 2008. Na oddelení financií zastávala posledných 7 rokov post Vedúcej oddelenia kontrolingu. Okrem toho bola v rokoch 2012 a 2013 tiež finančnou manažérkou Tesco mobile.

„Už jedenásť rokov objavujem benefity, ktoré mi O2 ako zamestnávateľ prináša. Teším sa, že z mojej novej pozície sa môžem maximálne spolupodieľať na tvorbe pracovného prostredia pre nás v O2, ale zároveň aj na tom, ako nás vnímajú ľudia na pracovnom trhu. Môj posun na novú pozíciu v O2 po 11 rokoch pôsobenia na finančnom oddelení operátora je navyše živým dôkazom, že „stabilné zázemie silného operátora a osobnostný rozvoj“, ktoré občas uvádzame v našich inzerátoch na prácu, nie sú len písmenká na papieri,“ povedala Jana Sekerová.

„O2 dlhodobo patrí medzi najobľúbenejších zamestnávateľov a naším cieľom je, aby to tak aj ostalo. Nechceme sa trendom len prispôsobovať, ale zároveň ich aj sami tvoriť. Som preto úprimne rád, že túto dôležitú rolu sme v O2 zverili Jane Sekerovej, a teda že na čele HR bude stáť niekto, kto je s hodnotami firmy spätý a dokonale ju pozná,“ uviedol Peter Gažík, generálny riaditeľ spoločnosti O2.

 

Jana Sekerová absolvovala štúdium v odbore Medzinárodný obchod na Fakulte obchodu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Zároveň je držiteľkou certifikácie ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants), teda jednej z najprestížnejších celosvetovo uznávaných kvalifikácií v oblasti finančného riadenia, manažmentu a účtovníctva. Jana je členkou dozornej rady Férovej nadácie O2.
Pred svojim príchodom do O2 pracovala v spoločnosti PricewaterhouseCoopers Slovakia ako audítor firiem najmä z oblasti energetického a potravinárskeho priemyslu.