Print this page

Tohtoročná Pohoda bude BEZ starostí Foto: SlSp

Platby mobilom, zaručene dobré výhľady a výmena lístkov za náramky v predstihu. Pohoda bude tento rok ešte modernejšia a platenie oveľa pohodlnejšie.

 

Foto: SlSp

Pohoda BEZ kešu

Všetky gastro prevádzky budú vybavené bezkontaktnými platobnými terminálmi, ktoré obchodníkom zapožičia Slovenská sporiteľňa. Návštevníci tak budú môcť za jedlo a nápoje zaplatiť mobilom či hodinkami alebo klasicky kartou. Rýchle bezkontaktné platby tiež zabezpečia pohodový život bez zbytočného čakania v radoch. Pre klasikov budú tradične k dispozícii aj mobilné bankomaty.

 

„Nesmierne nás teší, že Pohoda sa stáva aj vďaka nášmu spoločnému úsiliu prvým festivalom na Slovensku, ktorý významne podporuje bezkontaktné platby a tým aj transparentnú ekonomiku. Návštevníci tak budú môcť platiť rýchlo a bezpečne,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka stratégie a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

Pohoda BEZ starostí

V centre Sporka Chill zóny bude socha 7-metrovej levitujúcej ženy. Jej súčasťou tiež budú oddychové stany s nabíjačkarňami a eko odpudzovačmi hmyzu. Aktívnejší pohoďáci si budú môcť zahrať 360° ping-pong, Twister, fúkací futbal či mega jengu.

„Naším tohtoročným konceptom je téma Užívaj si Pohodu BEZ starostí. Návštevníkom festivalu preto prinášame maximálne pohodlie v našej zóne – tieň, príjemné sedenie, zábavné aktivity s priateľmi,“ dopĺňa Juríková.

Pohoda BEZ zlých výhľadov

Po zotmení sa strecha Sporka Stageu premení na kúsok vesmíru a všetci si ho budú môcť vychutnať z pohodlia plážových lehátok. Výhľad na celé trenčianske letisko z 20-metrovej výšky ponúkne obľúbený teplovzdušný balón.

 

Pohoda BEZ nepodarenej selfie

Zažehnané budú aj problémy s hľadaním správneho uhlu pre najlepšiu fotku z koncertu obľúbeného interpreta. Špeciálne komando silných nosičov pomôže komukoľvek urobiť si dokonalé selfie zdvihnutím do výšky nad dav ľudí.

Pohoda BEZ minúty nazmar

Absolútnou novinkou festivalu je nový stage Sporka Science & Magic, ktorý cez deň prinesie diskusie s vedcami z CERNu a tiež inšpiratívnu talkshow Mária Šmýkala. Večer a v noci sa zmení na hudobný a kabaretný stage s programom výlučne pre dospelých.

Pohoda BEZ čakania

Tohtoročná Pohoda sa začala už niekoľko dní pred jej oficiálnym začiatkom v pobočkách Slovenskej sporiteľne. Návštevníci majú po prvý raz možnosť vymeniť si v predstihu lístok za festivalový náramok, vďaka čomu nemusia čakať pri vstupe na festival. Viac informácií kedy a kde si môžu náramok vymeniť nájdu na www.slsp.sk/pohoda.

„Naši predajcovia vydali návštevníkom festivalu už takmer 3 000 pohodových náramkov. Teší nás tento záujem a sme radi, že sme mohli prispieť k ich komfortnejšiemu príchodu na festival,“ uzatvára Juríková.