Print this page

Ringier Axel Springer SK ohlásil zmeny vo vedení Foto: RAS

 Vydavateľstvo Ringier Axel Springer SK a United Classifieds dnes ohlásilo zmeny vo vedení.

 

S účinnosťou od 1. septembra 2019 Katarína Bartošová, ktorá v súčasnosti pôsobí ako Head of Sales - online advertising, nastúpi na pozíciu obchodného riaditeľa Ringier Axel Springer SK a United Classifieds.

Na novej pozícii bude dohliadať na všetky obchodné aktivity spoločností Ringier Axel Springer SK a United Classifieds, informuje vydavateľstvo v tlačovej správe.

Zodpovednosť za obchodné oddelenia preberie Katarína Bartošová od Michala Marušku, ktorý bude od 1. septembra vymenovaný za Chief Operations Officer (COO) spoločnosti Ringier Axel Springer SK.
Na miesto po Bartošovej na Head of Sales - Online advertising sa v tom istom čase posunie Michal Flimel.

„Som veľmi rád, že môžeme stavať na našich interných kapacitách a riadenie našich obchodných tímov odovzdať práve Kataríne Bartošovej. Verím, že spolu s jej kolegami budú naďalej pokračovať v posilňovaní našej líderskej pozície na Slovensku,“ povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ Ringier Axel Springer SK.

„Chcela by som sa v prvom rade poďakovať za dôveru. Naše spoločnosti sú lídrami vo svojich segmentoch a mojim cieľom je ich pozície naďalej posilňovať. Preto chceme priniesť našim klientom nové produkty a služby, ktorými podporíme ich, ale aj náš rozvoj,“ povedala Katarína Bartošová.

Katarína Bartošová pôsobila v rokoch 2011 až 2018 ako Key Account Manager pre kľúčových klientov v spoločnosti Azet. Od roku 2018 nastúpila na pozíciu Head of Sales - online advertising v spoločnosti Ringier Axel Springer SK. Pred svojim pôsobením v Ringier Axel Springer pôsobila na rôznych pozíciach v rámci predaja online reklamy a z pozície Digital director viedla mediálnu agentúru Hi-media.