Print this page

Globálnym marketérom roka sa stala Lubomira Rochet (VIDEO) Reprofoto youtube WFA

Slávnostné udeľovanie v Singapure bolo pre koronavírus zrušené.

Cenu Globálny marketér roka za uplynulý rok získala Lubomira Rochet zo spoločnosti L’Oréal. Ocenenie pre Chief Digital Officer kozmetickej spoločnosti udelila na základe hlasovania odbornej poroty a svetovej odbornej verejnosti Svetová federácia zadávateľov reklamy (WFA), ktorej členom za Slovensko je Slovenské združenie pre značkové výrobky.

„Lubomira preukázala rozhodujúcu úlohu, ktorú môžu osoby zodpovedné za riadenie marketingu zohrávať pri prechode na digitálne technológie, čo umožňuje spoločnosti L´Oréal zaujať vedúce postavenie v elektronickom obchode a poskytnúť riadeniu marketingu digitálne zručnosti, ktoré potrebujú, aby mohli v dnešnom komplexnom mediálnom prostredí prosperovať. Je veľmi dôstojnou víťazkou tohto dôležitého ocenenia,“ vyhlásil prezident WFA a predseda poroty, Raja Rajamannar, ktorý zodpovedá za riadenie marketingu spoločnosti Mastercard.

„Už nominácie na cenu dokázali, že riadenie marketingu nie je mužskou doménou. Lubomira však preukázala, že líderstvo a schopnosť byť inšpiráciou pre každého úspešného marketéra súčasnosti,“ doplnil výkonný riaditeľ SZZV, Ľubomír Tuchscher.
Ocenenie malo byť pôvodne slávnostne udeľované práve v týchto dňoch na festivale marketingu Global Marketer Week v Singapure. Pre aktuálnu situáciu v súvislosti s koronavírusovou pandémiou bolo toto podujatie zrušené.

Lubomira Rochet je treťou laureátkou ceny pre Globálneho marketéra roka. Túto cenu doteraz dostali Keith Weed zo spoločnosti Unilever a Raja Rajamannar zo spoločnosti Mastercard.

Slovenské združenie pre značkové výrobky (www.szzv.sk) je dobrovoľné združenie výrobcov a distribútorov rýchloobrátkových značkových výrobkov v oblastiach, ktoré ovplyvňujú výrobu, uvedenie na trh, distribúciu a predaj značkových výrobkov na Slovensku.