Print this page

Videá pre kampaň #spolumamenato pomáhajú krízovej linke pomoci (VIDEO) Reprofoto youtube SlSp

Slovenská sporiteľňa spustila ďalšiu fázu kampane #spolumamenato. Po televíznom spote s generálnym riaditeľom Petrom Krutilom banka ukazuje ďalších zamestnancov ako hrdinov, ktorí symbolizujú, že súčasnú náročnú situáciu môžeme zvládnuť, iba ak budeme držať spolu.

 

Spot, ktorý je podfarbený skladbou Spolu od Adama Ďuricu, vyzýva ľudí, aby sa zapojili a nahrali krátke video, ako trávia aktuálne dni. Za každé video, ktoré vznikne ako súčasť kampane #spolumamenato daruje Slovenská sporiteľňa 10 eur pre krízovú linku pomoci, ktorú prevádzkuje občianske združenie IPčko.

„Naša kampaň vychádza zo zavedeného pozitioningu značky zodpovedného a inovatívneho lídra. Pokračujeme s autentickými posolstvami, tentokrát našich kolegov z banky. Je úžasné vidieť, že tak, ako spoločne zažívame karanténu či obmedzenia, spájame aj svoje sily a pomáhame si navzájom. Či už sú to nákupy pre seniorov, šitie rúšok alebo čítanie rozprávok našimi hercami,“ povedala Dáša Juríková, riaditeľka odboru riadenia stratégie a obsahu značky Slovenskej sporiteľne.

Práve spolupatričnosť je kľúčovým odkazom novej kampane. „Budeme radi, keď sa čo najviac Slovákov zapojí, vďaka čomu poputuje ešte viac peňazí na dobrú vec. Po predchádzajúcom TV spote s našim generálnym riaditeľom je druhá fáza kampane interaktívna, ide nám o čo najširší engagement na sociálnych sieťach a o podporu vitality kampane pre dobrú vec, preto posúvame aj kampaňový odkaz na #spolumamenato Slovensko,“ dodáva Juríková.

Súčasťou kampane je mikrosite www.spolumamenato.sk, kde sa môžu záujemci prihlásiť a nahrať 5-sekundové video, ako človek prežíva karanténu a video vyzdieľať s kamarátmi na sociálnych sieťach.
Za každé takéto video pošle Slovenská sporiteľňa krízovej linke pomoci 10 eur.

„Znamená to, že všetci Slováci spolu môžu priprieť k tomu, aby finálna čiastka pomoci bola čo najvyššia,“ píše banka v tlačovej správe.

Slovenská sporiteľňa spolu so svojou nadáciou vyčlenili jeden milión eur na pomoc v boji s pandémiou koronavírusu. Tieto peniaze sa využijú na konkrétny účel po dohode s Ústredným krízovým štábom SR. Časť peňazí poputovala pre občianske združenie IPčko, ktoré poskytuje krízovú linku pomoci pre ľudí na Slovensku. K týmto peniazom banka pridá ešte ďalšie, v závislosti od počtu zapojených ľudí do kampane #spolumamenato. O využití zvyšku peňazí z vyčleneného milióna eur bude informovať už čoskoro.

Vizitka kampane
• Kreatívna agentúra: Zaraguza (art director: Milan Malý, copy: Eva Myjavcová, account: Eva Klimeková)
• Médiá a influenceri: Wavemaker
• Produkcia: Crossline