Print this page

365.bank bude celé leto na Tyršáku Foto: 365.bank

Nadrozmerná hojdačka s výhľadom na Bratislavský hrad, ale aj športové a zábavné aktivity, súťaže a workshopy. 365.bank si pre svojich klientov, ale aj pre všetkých návštevníkov mestskej pláže Tyršák pripravila pestrý program, zľavy a ďalšie výhody, s ktorými si môžu užiť leto v meste.

V piatok 19. júna otvorila svoje brány úplne nová mestská pláž na Tyršovom nábreží. Oddychový priestor nachádzajúci sa medzi Divadlom Aréna a Starým mostom prinesie až do konca septembra viacero možností, ako stráviť letné dni v Bratislave. Volejbalové, tenisové a futbalové ihrisko, pláž s bielym pieskom a barom, ako aj kultúrne podujatia a ďalšie sprievodné aktivity čakajú na každého návštevníka.

365 banka, ako jeden z partnerov Tyršáku, pripravila workshopy s hudobnou a ekologickou tematikou, nebude chýbať ani turnaj v stolnom futbale a pravidelné cvičenie jogy. Neprehliadnuteľným „photo pointom“ je aj nadrozmerná hojdačka vo farbách banky, vďaka ktorej si každý užije nielen krásnu bratislavskú panorámu, ale bude sa môcť aj zapojiť do súťaže o vecné ceny.

„Vo food zóne a drink zóne môžu návštevníci platiť bezhotovostne kartou, mobilom alebo hodinkami. Naši klienti môžu využiť aj 10 % zľavu na nákup nápojov a pripravujeme aj 50 % zľavu na požičanie kolobežky Bolt, ktoré im vyplatíme vo forme cash backu. Samozrejmosťou je výber hotovosti z bankomatu, ktorý je umiestnený priamo v areáli,“ vymenúva Linda Valko Gáliková, PR manažérka 365.bank.

Súčasťou mestskej pláže je aj detská zóna s viacerými atrakciami, ale aj samostatná koncertná zóna, ktorá vytvorí priestor pre viaceré slovenské kapely a dídžejov. Vstup na pláž aj na všetky športoviská je bezplatný.