Print this page

V manažmente Telekomu došlo k zmenám Ilustr. foto Telekom

Od 1. septembra 2020 nastúpil na novú pozíciu Manažéra externej komunikácie a public affairs Jaromír Uher.

V Slovak Telekome pôsobí už od roka 2002 na viacerých manažérskych pozíciách a jeho primárnym zameraním bol predaj služieb firemným zákazníkom. „Teraz zúročí svoje nadobudnuté dlhoročné skúsenosti i know-how najmä v oblasti verejných záležitostí a jeho úlohou bude budovanie dobrých vzťahov s verejnosťou vrátane CSR aktivít,“ informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Komunikáciu s médiami naďalej zastrešujú Michal Korec, hovorca pre služby a financie a Pavel Ďurík, hovorca pre korporátne záležitosti.

K rovnakému dátumu nastúpil na pozíciu Manažéra predaja segmentu veľkým zákazníkom (TA/LA) Peter Laco a na tomto poste nahradil Jaromíra Uhera. Laco prišiel do Slovak Telekomu zo spoločnosti KPMG a prináša dlhoročné skúsenosti z oblasti manažmentu, predaja a konzultačných služieb. V KPMG sa venoval najmä témam zákazníckej skúsenosti a predtým viedol slovenskú pobočku spoločnosti IBM. V Slovak Telekome sa zameria predovšetkým na transformáciu a rast v B2B sektore.
 
„Príchod Jara a Petra na nového pozície vnímam ako silný posun v prístupe a komunikácii našej spoločnosti k najväčším zákazníkom, organizáciám, združeniam či zástupcom verejného sektora. Obaja majú rozsiahle skúsenosti z predošlých pozícií a verím, že ich zúročia v nových rolách a výzvach, ktoré našu firmu i telekomunikačný biznis čakajú v najbližších rokoch. Sú výraznými posilami pre slovenský tím a želám im veľa úspechov v ďalšej fáze ich kariéry,“ uviedol Dušan Švalek riaditeľ pre Slovensko.