Print this page

Fľaša Kláštornej Kalcia získala zlato na Global Water Drinks Awards

Kláštorná Kalcia sa v stredu 21. októbra 2020 večer stala víťazom v kategórii BEST PET v súťaži balených vôd Global Water Drinks Awards 2020 a uspela v medzinárodnej konkurencii.

 

Okrem toho sa stala aj finalistom v kategórii BEST NATURAL SPARKLING WATER.

Za dizajnom fľaše je slovenský dizajnér Martin Turzík.

„Keď sme Kláštornú Kalcia uvádzali v roku 2019 na slovenský trh, chceli sme, aby zaujala nielen výnimočným obsahom vápnika a horčíka a svojou chuťou, ale aj dizajnom fľaše a typom použitého materiálu na jej výrobu. Podarilo sa nám priniesť skutočne unikátny dizajn, ktorý nadchol nielen nášho spotrebiteľa, ale aj samotnú porotu na Global Water Drinks Awards,“ hodnotí úspech Ivana Králiková, senior brand manažérka pre značku Kláštorná Kalcia, Kofola ČeskoSlovensko.

„Lokálny prístup k nášmu vodnému portfóliu prináša svetový cveng. Teší nás to a pracujeme ďalej, pretože v inovačnej mape našich československých vodných značiek Rajec, Kláštorná Kalcia, Ondrášovka a Korunní máme pripravených ešte veľa prekvapení,“ približuje stratégiu vodného portfólia spoločnosti Pavol Chalupka, marketingový riaditeľ, Kofola ČeskoSlovensko.