Print this page

PSS má novú agentúrou pre marketingový a kreatívny fullservis Zdroj: Facebook Istropolitana Ogilvy

Prvá stavebná sporiteľňa zmenila dodávateľa pre marketingový a kreatívny fullservis. Od 15. januára začala spoluprácu s tímom Istropolitana Ogilvy, ktorý vzišiel z tendra, ktorý prebehol v závere minulého roka.

 

„Otvárame novú etapu stavebného sporenia. Meníme sa. V súčasnom “novom svete” pripravujeme pre klientov atraktívne a relevantné produkty, čím chceme ešte presnejšie naplniť ich predstavy o modernom a dostupnom financovaní bývania. Je nevyhnutné ísť ďalej a zodpovedne pristupovať k prezentácii a vnímaniu značky, akou je PSS. Do výberového konania sme preto oslovili viaceré skúsené agentúry, ktoré prišli so zaujímavými a kreatívnymi návrhmi. O víťazovi výberového konania rozhodol najmä strategický a kreatívny koncept a skúsený tím,“ povedala riaditeľka úseku marketingu PSS Daša Matušíková.

„Istropolitana Ogilvy dokázala ponúknuť komplexný prístup a priniesť odpovede na výzvy, ktoré nás čakajú. Som presvedčená, že spoločne dokážeme nadviazať na marketingovú komunikáciu banky a pre PSS vytvoriť ďalšie nezameniteľné parametre pre úspech značky a spokojnosť klienta,“ dodala Matušíková. A poďakovala sa tímu Respect APP, ktorý s PSS spolupracoval od roku 2009. „za tento čas odviedol obrovský kus kvalitnej práce.“

„Sme veľmi radi, že nadšenie, s ktorým sme do tohto veľkého a významného tendra išli, sa prejavilo aj na výslednej podobe odovzdanej práce. A ešte viac nás teší, že ľudia v PSS si toto naše netradičné riešenie vybrali. Nám tým už teraz dokázali, že PSS je nielen silná a tradičná, ale aj inovatívna značka. Teraz jej príbeh budeme s nadšením rozprávať ďalej,“ hovorí František Toman, CEO Istropolitana Ogilvy.