Print this page

Súťaž PROKOP pozná víťazov (VIDEO) Reprofoto APRSR

Vo štvrtok večer boli vyhlásení víťazi súťaže o najlepší PR projekt za rok PROKOP 2020. Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov vyhlasovanie víťazov prebiehalo netradične - online.

Ocenenie PR osobnosť roka získal Štefan Frimmer, vedúci oddelenia korporátnej komunikácie Slovenskej sporiteľne. "Ďakujem ľuďom v Asociácii public relations Slovenskej republiky za ocenenie PR osobnosť roka. Mám z toho veľkú radosť a vnímam to aj ako zodpovednosť. V kríze máte možnosť ukázať, akým človekom a akou značkou naozaj ste. Som hrdý, že s kolegami v brand tíme Slovenskej sporiteľne, sme za posledný rok vytvorili skvelé inovatívne komunikačné projekty, ktoré mali reálny pozitívny dopad na ľudí a spoločnosť," povedal Frimmer.

Ocenením PR Osobnosť roka chce organizátor oceňovať tie osobnosti (predovšetkým z radov klientov), ktorí rozumejú hodnote a efektivite PR a prisudzujú PR strategické miesto v komunikačnom mixe.

 "Porotu zaujal tiež rastúci počet prác, ktoré majú celospoločenský prínos. PR by malo byť, a dnes zvlášť, lídrom v kľúčových témach akými sú udržateľnosť, inklúzia alebo demokracia. Komunikácia musí prinášať projekty, ktoré majú pozitívny celospoločenský dopad na hodnoty, motiváciu a správanie sa rôznorodých cieľových skupín a celej spoločnosti," uviedla Katarína Remiaš, členka Prezídia APRSR, Manging Director 1st CLASS AGENCY.

Najúspešnejšou agentúrou ročníka sa stala SEESAME, ktorá získala 14 nominácii z ktorých 11 premenila na ocenenia.  Grand Prix získala kampaň Slovenskej sporiteľne #SPOLUMAMENATO Bankári v prvej línii.

Reprofoto APRSR

Titul Najúspešnejšia agentúra ročníka si podobne ako minulý rok odniesla agentúra Seesame.

Víťazi v jednotlivých kategóriách:

Záznam zo slávnostného vyhlásenia víťazov nájdete na faceboooku aj na stránke prokop.online :