Print this page

Heineken Slovensko má nového obchodného riaditeľa Foto: Heineken Slovensko

Novým obchodným riaditeľom Heineken Slovensko sa na začiatku apríla stal Rastislav Raček. V jeho kompetencii bude riadenie obchodného oddelenia a rozvoj vzťahov s obchodnými partnermi, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

 

„Vzhľadom na aktuálnu situáciu spojenú s pandémiou nás čakajú mnohé výzvy, na ktorých som pripravený pracovať spolu s tímom skúsených a zanietených kolegýň a kolegov. Našim cieľom bude aj naďalej posilňovať hodnotu portfólia značiek a ich postavenie na trhu. Neoddeliteľnou súčasťou je posilnenie a podpora HORECA segmentu, ktorý je jedným z najviac zasiahnutých odvetví pandémiou na Slovensku. Obchodný tím spoločnosti Heineken Slovensko je silný tím s dlhoročnými skúsenosťami a skvelými výsledkami, ktoré predstavujú stabilný základ na realizáciu inovatívnych a odvážnych krokov,“ povedal Raček.

Rastislav Raček začínal v spoločnosti Unilever. neskôr pôsobil v spoločnosti značky Algida na slovenskom trhu ako Channel Sales Manager a neskôr ako National Sales Manager.

V roku 2012 nastúpil na pozíciu obchodného riaditeľa do spoločnosti Lyreco, medzinárodného distribútora kancelárskych produktov a služieb. Zodpovedal za vedenie obchodných aktivít v štyroch krajinách (Rakúsko, Česká republika, Maďarsko a Slovensko).