Print this page

Bývalý hovorca Regulačného úradu prešiel do spoločnosti RadioLAN FOTO: RadioLAN

Telekomunikačný operátor RadioLAN, ktorý je poskytovateľom vysokorýchlostného internetu prostredníctvom fixnej rádiovej siete, posilnil svoj tím o Romana Vavra, bývalého dlhoročného hovorcu Regulačného úradu (nástupníckej organizácie Telekomunikačného úradu SR).
Roman Vavro je od 1.2.2022 hovorcom spoločnosti a riadi marketingový tím, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

„Sme radi, že tento skúsený profesionál prijal našu ponuku. Jeho dlhoročné skúsenosti sa budeme snažiť maximálne zužitkovať a sme radi, že sa stáva zároveň poradcom vedenia našej spoločnosti,“ povedal Filip Križko, konateľ RadioLANu.

„Veľmi si vážim ponuku spoločnosti RadioLAN, ktorá si vzhľadom na jej veľkosť, atraktívne služby a zaujímavé technické riešenia zaslúži podstatne väčšiu pozornosť, ako má v súčasnosti. Veľmi ma zaujal aj príbeh spoločnosti, ktorá postupne vyrástla z lokálneho poskytovateľa internetového pripojenia na najväčšieho poskytovateľa širokopásmového pripojenia prostredníctvom pevnej rádiovej siete na Slovensku. Je mi veľkou cťou, že sa stávam súčasťou profesionálov so srdcom,“ povedal Roman Vavro.

Roman Vavro pracoval posledných 26 rokov pre telekomunikačného regulátora, z toho 22 rokov ako hovorca.

RadioLAN je od roku 2004 je alternatívnym poskytovateľom telekomunikačných služieb pre domácnosti, ako aj pre firmy. Ponúka komplexné telekomunikačné služby na doma (internet, televízia, telefonovanie), dátové a hlasové služby, správu sietí, návrhy a realizácie štrukturovanej kabeláže s možnosťou prenájmu a systémovej integrácie. Spoločnosť má približne 30 000 zákazníkov.