Print this page

Pobočkovú sieť Slovenskej sporiteľne povedie Radoslav Plučinský Foto: Slovenská sporiteľňa

Novým riaditeľom pobočkovej siete najväčšej banky na Slovensku je Radoslav Plučinský, ktorý je v Slovenskej sporiteľni od roku 2011.

 „Som nesmierne hrdý, že som súčasťou najlepšej pobočkovej siete a môžem ju viesť na ceste za novými úspechmi. Naši klienti očakávajú poradenstvo a pomoc pri zabezpečení prosperity ich financií. To dokážeme kvalitným finančným poradenstvom v našich pobočkách s využitím tabletu a Georgea, ale hlavne vďaka kolegyniam a kolegom v pobočkovej sieti, ktorí sú pre mňa najdôležitejším článkom našej vízie tvoriť moderné finančné zdravie pre našich klientov,“ hovorí Radoslav Plučinský.

Radoslav Plučinský je súčasťou Slovenskej sporiteľne od roku 2011, kedy viedol oblasť Prešov. Od septembra 2018 bol riaditeľom celého prešovského regiónu. Bankovým smerom sa vydal hneď po skončení štúdia. Začínal v OTP a ČSOB ako poradca a osobný bankár v Nitre a Galante. Následne sa presunul do Popradu a Starej Ľubovne, kde pracoval vo VÚB ako riaditeľ pobočky. Vyštudoval nitriansku SPU, je absolventom Fakulty ekonomiky a manažmentu. 

„Som rád, že na túto kľúčovú pozíciu v retaile máme kvalitného interného človeka, ktorý pôsobí v našej banke už viacero rokov. Rado úspešne viedol prešovský región a bez zaváhania sa zhostil zodpovednosti za celú pobočkovú sieť. Už teraz priniesol viacero nových impulzov a má všetky predpoklady, aby v tomto trende pokračoval,“ povedal Juraj Barta, člen predstavenstva Slovenskej sporiteľne zodpovedný za retailové bankovníctvo.