Print this page

Foodpanda sa mení na foodoru Foto: Delivery Hero

Platforma pre doručovanie Foodpanda mení od 1. 5. názov a logo na foodora. K zmene dochádza v rámci transformácie názvov a značiek služby v 8 krajín Európy vrátane Slovenska.

"V rámci našej transformácie na jednu európsku značku sa osem európskych trhov spoločnosti Delivery Hero od 1. mája zmení na značku foodora. Tento brand je už známy a veľmi silný na trhoch vo Švédsku, Nórsku, Dánsku a Fínsku," informuje majiteľ platformy spoločnosť Delivery Hero.

Na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Rakúsku sa súčasné lokálne značky foodpanda, Mjam a Dáme Jídlo zmenia na foodora. Pridajú sa tak k 4 severským krajinám – Nórsku, Švédsku, Fínsku a Dánsku, kde má meno foodora dlhodobo silné postavenie.

Zákazníci si nemusia stiahnuť ďalšiu aplikáciu, stačí, ak si len počkajú na aktualizáciu aplikácie, ktorú už majú v telefónoch. Zoznam obľúbených reštaurácií, predchádzajúcich objednávok a užívateľské hodnotenia zostanú po aktualizácii nezmenené. 

"Spolu s uvedením novej značky a aplikácie sa bude foodora zameriavať na plošné zlepšenie služieb pre súčasných, ale aj nových zákazníkov. Jedným z hlavných tohtoročných cieľov je zabezpečiť, aby všetci zákazníci zažili rýchlosť a bezproblémovosť donáškovej služby od momentu, kedy si objednajú jedlo, až po jeho doručenie. Budeme pracovať na zvýšení počtov našich kuriérov, čo sa prejaví na rýchlejšom dodaní objednávok," informuje spoločoosť v tlačovej správe.

Platforma pre lokálne doručovanie Delivery Hero so sídlom v Berlíne poskytuje svoje služby vo viac ako 70 krajinách v Ázii, Európe, Latinskej Amerike, na Blízkom východe a v Afrike. Spoločnosť začala v roku 2011 ako donášková služba potravín a dnes prevádzkuje vlastnú donáškovú platformu na štyroch kontinentoch.