Print this page

Vyhrajte cestu okolo Slovenska, ohlasujú rádiá

Dvojica bude putovať po Slovensku a plniť úlohy, ktoré jej budú dávať poslucháči.

 


„Ste dvojica, túžite precestovať Slovensko a podeliť sa so zážitkami z ciest? Prihláste sa do súťaže, ktorú na Slovensku spúšťa Slovenská agentúra pre cestovný ruch v spolupráci s FUN rádiom a v Českej republike s rádiom Frekvence1," to je hlavný slogan kampane Slovenskej agentúry pre cestovný ruch, ktorá práve štartuje v Čechách i na Slovensku.

 

SACR v spolupráci s Fun rádiom a českým rádiom Frekvence1 hľadá v každej krajine dvojicu cestovateľov, ktorí majú záujem cestovať po Slovensku a objavovať jeho známe i menej známe zákutia. „Cestovatelia navštívia rôzne miesta, o ktorých budú referovať vo svojom cestovateľskom denníku a poskytnú tak motiváciu pre tých, ktorí sa na dovolenku ešte len chystajú," píše SACR.

Nie je to prvá spolupráca štátnej SACR s českým súkromným rádiom. Minulý rok si objednala SACR priestor v českom rádiu Frakvence1 a Evropa2 kampaň spojenú so súťažou o dovolenku.  

„Česi a Slováci tvoria najväčšiu skupinu dovolenkárov u nás. Cestovateľskou hrou plnou nových zážitkov chceme inšpirovať cestovateľov v oboch krajinách, aby nasledovali súťažnú dvojicu a užili si relax na Slovensku. Súťažná dvojica dostane počas svojho putovania každý deň nové úlohy, ktoré im vymyslia poslucháči oboch rádií," povedala Marta Kučerová, generálna riaditeľka SACR.

Záujemcovia sa môžu do 13. augusta. Cesta po Slovensku potrvá tri týždne od 25. augusta do 14. septembra 2014.

Súčasťou ceny je ubytovanie s polpenziou na celé obdobie, k dispozícii auto s pohonnými hmotami, kamera, športové vybavenie, smartfón a honorár tisíc eur.