Print this page

Avon bude zastupovať agentúra Silvie Kušnírovej Foto: SKPR Strategies

Spoločnosť Avon po 14 rokoch mení PR agentúru.

 


Víťazom výberového konania na zabezpečenie PR služieb pre spoločnosť Avon Cosmetics je SK.PR. Strategies, informuje spoločnosť Avon v tlačovej správe.
Nová agentúra Silvie Kušnírovej od januára 2015 nahradí tím Neopublic Porter Novelli, ktorý zabezpečoval komplexný PR servis pre Avon na Slovensku od roku 2001.

V tíme SK.PR. Strategies je bývalá televízna redaktorka Soňa Lexmanová, ktorá v minulosti pracovala pre Neopublic aj Kateryna Matušková a Blažena Sedrovičová, ktoré tiež v minulosti pracovali pre Neopublic.

„Trinásť rokov je dlhá doba a je za ňou množstvo skvelej práce, za ktorú sa chceme agentúre Neopublic Porter Novelli poďakovať. Ich partnerstvo si veľmi ceníme. Aj vďaka podpore PR tímu sa nám v uplynulých rokoch podarilo vybojovať si pozíciu lídra na trhu", povedala Alena Pytlíčková, riaditeľka pre PR a reklamu ČR a SR Avon Cosmetics.

 Podľa jej slov o víťazovi aktuálneho tendra rozhodol „dôraz na strategické riešenia, kreatívne nápady a out-of-box myslenie."

Bývalá televízna moderátorka Silvia Kušnírová po odchode zo spoločnosti Dynamic Relations založila na jar vlastnú konzultačnú firmu SK.PR. Strategies. Tá sa špecializuje na strategické PR a integráciu komunikačných služieb.