Prečo povedal Sajfa kňazovi na svadbe nie?

Prečo povedal Sajfa kňazovi na svadbe nie?

Moderátor Fun rádia Matej „Sajfa" Cifra cez víkend zverejnil na svojom profile na Facebooku fotografie, na ktorých je oblečený ako ženích a za ním je nevesta.

 

 

Nasledovalo viacero článkov v bulvárnych médiách, ktoré písali o tom, že sa Sajfa oženil so svojou priateľkou, alebo rozmýšľali, či bol na svadbe ako ženích alebo ako svedok.

Svadba bola zinscenovaná a spolu s vyjadreniami Sajfu je súčasťou kampane.

„Na svadbe som bol reálne za ženícha. Zatiaľ som sa však neoženil. Povedal som nie. Rozhodol som sa slovom NIE propagovať a podporovať projekt, ktorý informuje o drogách a závislostiach pútavou formou. A hlavne, drogám treba naozaj povedať nie za každých okolností," povedal Sajfa, ktorého zinscenovaná svadba bola súčasťou kampane na nový projekt Droogle.sk, ktorý má pomôcť mladým ľuďom predísť akýmkoľvek závislostiam.

Droogle je webmagazín nielen o závislostiach. „Je miestom, kde sa dozviete všetko potrebné nielen o drogách, ale aj o novinách v liečbe a prevencií drogových závislostí," píše sa na webe projektu. Odborným garantom projektu je psychologička PhDr. Katarína Trlicová.

Prevádzkovateľom Droogle.sk je agentúra Zuzany Tichej Made in Media. Projekt je realizovaný s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR – v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2014. Agentúra Made in Media ktorá pripravuje napríklad event Hovorca roka, dostala od ministerstva na projekt dotáciu 50 tisíc eur. Podľa zmluvy sa zaviazala financovať projekt aj z vlastných zdrojov v sume 10 tisíc eur.