Print this page

Vo viacerých mestách sa objavila záhadná svetelná kampaň Foto: FB Deti majú prednosť


Nasvietené budovy a na nich fialový nápis.

 

 

Fialový nápis „Deti majú prednosť," sa v týchto dňoch objavil na budovách v centre v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach. Kampaň si všimol aj web topky.sk.


Kampaň, má už aj svoju stránku na Facebooku aj stránku na webe, kde ohlasuje, že podrobnosti o kampani odhalí ešte dnes.


Kampaň je zameraná na deti a škôlky. „Venuje sa problému umiestnenia detí do škôlok. Len minulý rok neprijali štátne škôlky 11 444 detí. Kto nemá na súkromnú škôlku, má smolu!" píše na Facebooku. Zatiaľ nie je zrejmé, kto je za kampaňou.

Aktualizácia 15:20

Ku kampani sa prihlásila strana Sieť

Vo viacerých mestách sa objavila záhadná kampaň

Nasvietené budovy a na nich fialový nápis

 

Fialový nápis „Deti majú prednosť,“ sa v týchto dňoch objavil na budovách v centre mesta v Bratislave, v Banskej Bystrici a Košiciach. Kampaň si všimol aj web topky.sk.

Kampaň, má už aj svoju stránku na Facebooku aj stránku na webe, kde ohlasuje, že podrobnosti o kampani odhalí ešte dnes.

Kampaň je zameraná na deti a škôlky. „Venuje sa problému umiestnenia detí do škôlok. Len minulý rok neprijali štátne škôlky 11 444 detí. Kto nemá na súkromnú škôlku, má smolu!“ píše na Facebooku. Zatiaľ nie je zrejmé, kto je za kampaňou.