Print this page

Telekom ďakuje Saganovi zelenou farbou

V pondelok sa typické ružové T, ktoré je symbolom Telekomu, zmenilo na zelené. Profilová fotografia s "T" so svetlozeleným pozadím sa objavila na Facebooku, Twiteri aj YouTube. V zelených farbách sú nové spoty aj stránka operátora.

 

 

Telekom na jeden týždeň nahradí svoju typickú korporátnu farbu zelenou. Vyjadruje tak vďaku slovenskému cyklistovi Petrovi Saganovi, ktorý na najprestížnejších svetových pretekoch Tour de France získal vzácny zelený dres.

Zelené logo T a ďalšie prvky v tejto farbe sa od pondelka 27. júla 2015 objavili na oficiálnej stránke Telekomu, v televíznych spotoch kampane S4GAN, na bilbordoch v Bratislave a Žiline a tiež na Facebook, Twiter aj LinkedIn profiloch operátora.

„Týmto spôsobom chceme Petrovi Saganovi zagratulovať a hlavne poďakovať za bojovnosť, ktorú preukázal na Tour. Tento mimoriadny úspech svedčí o správnosti našej voľby, keď sme si pre zosobnenie rýchlosti, kvality a líderstva v oblasti mobilných dát vybrali práve Petra. Svojimi výkonmi robí skvelé meno Slovensku, inšpiruje množstvo ľudí a robí ich hrdými na túto krajinu. Aj my sa pre Slovensko snažíme robiť veľa – digitalizujeme ho, prinášame technologické novinky, staviame rýchle a moderné siete. To všetko vo viere, že ho tak robíme lepším a že aj vďaka nám a našim službám môžu ľudia využiť naplno svoj talent a splniť si svoje sny," povedal Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market segment Telekomu.

 

Telekom sa stal partnerom najlepšieho slovenského cyklistu Petra Sagana vo februári 2015. Pripravil špeciálny web www.s4gan.sk a kampaň s ústredným textovým motívom S4GAN na podporu svojej najrýchlejšej 4G siete. Na Tour de France vypravil aj špeciálny fanbus s fanúšikmi, ktorí neunikli pozornosti svetových médií počas pretekov.

Na špeciálnej zelenej plachte s nápisom „Ďakujeme S4GAN" , ktorá bude umiestnená na Magio pláži, budú môcť fanúšikovia Petrovi zanechať svoj odkaz.

Telekom pre fanúšikov pripravuje aj stretnutie s Petrom Saganom - uskutoční sa začiatkom augusta na Magio pláži a bude spojené aj s autogramiádou. Bližšie informácie budú včas zverejnené.

Aktualizácia: Peter Sagan sa s fanúšikmi stretne na Magio pláži 6. augusta. Pozrite si program

Nová aplikácia S4GAN Emoji

Telekom pripravil aj novú aplikáciu S4GAN Emoji, ktorá prináša do smartfónov a tabletov emotikony s motívom Petra Sagana. Aplikácia je bezplatná, link: www.topaplikacie.sk/emoji