Print this page

Účet s kartou bez poplatku. A bez komplikovaných podmienok

Online banka ZUNO od augusta štartuje novú kampaň v rámci reklamného konceptu Na rovinu. Zameriava sa v nej na ÚČET s debetnou kartou bez poplatku.


Aby mal totiž klient v ZUNO k účtu kartu bez poplatku, nemusí spĺňať žiadne komplikované podmienky. Stačí mať ÚČET, ktorého vedenie je za nula eur mesačne. Okrem debetnej karty má klient k nemu napríklad aj prichádzajúce a odchádzajúce platby, vrátane inkás a trvalých príkazov, bez ohľadu na to, koľko ich mesačne uskutoční.

„Novou kampaňou by sme radi oslovili všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k svojmu súčasnému účtu v podobe nášho účtu s debetnou kartou bez poplatku. Veríme, že aspoň na chvíľu donútime Slovákov, aby sa zamysleli nad tým, koľko podmienok musia vo svojej banke splniť, aby dostali výhodnejšiu ponuku," hovorí šéf marketingu ZUNO Bohdan Fedor.

Kampaň začína 3. augusta a reklamné spoty bude možné vidieť na TV JOJ a JOJ Plus. Podporia ju tiež online bannery, citylighty vo vybraných mestách, PR a komunikácia na sociálnych sieťach. TV spot s už známou trojicou reklamných tvorcov a šéfom sa tentoraz odohráva vo výťahu.

Kampaň vytvoril interný tím banky ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder (kreativita a réžia spotu).