Print this page

Kofola zakladá sieť vlastných reštaurácií

Pilotnú reštauráciu NAGRILU otvára spoločnosť Kofola ČeskoSlovensko v týchto dňoch v Prahe. Pribudnúť majú aj na Slovensku.

 

 

Kofola, značka, ktorá pôsobí hlavne v Česku a na Slovensku, sa rozhodla rozšíriť svoje služby o nový koncept reštaurácií.

Prvú otvára v týchto dňoch v Prahe na Jindřišskej ulici. „účasťou ponuky NAGRILU je popri klasickom menu nápojové portfólio od Kofoly.
Koncept reštaurácií rýchleho občerstvenia NAGRILU by mal v nasledujúcich piatich rokoch expandovať nielen v Českej republike, ale aj na Slovensko a to najmä formou frenčíz, píše spoločnosť v tlačovej správe

Za konceptom reštaurácií rýchleho občerstvenia NAGRILU stojí tím ľudí okolo Marka Farníka, ktorý založil a vybudoval sieť barov s čerstvými šťavami UGO. Súčasťou tímu NAGRILU je Erik Zlámal, ktorý niekoľko rokov otváral reštaurácie rýchleho občerstvenia pre zahraničné siete, ktoré sú v Českej republike a na Slovensku.

Foto: Kofola CS

Spoločnosť Kofola CS je členom skupiny Kofola, ktorá pôsobí s 8 výrobnými závodmi na 5 európskych trhoch. Do produktového portfólia spoločnosti patrí okrem Kofoly aj voda Rajec, nápoje a sirupy Jupí, Vinea, Jupík, energetické nápoje Semtex, československé značky Chito, Top Topic a Citro Cola a ovocné, zeleninové šťavy UGO a iné produkty.