Print this page

Do súťaže Prokop 2015 sa prihlásilo 80 projektov

Do 6. ročníka súťaže PROKOP 2015, organizovaného Asociáciou Public relations SR, sa prihlásilo spolu 80 projektov v 11 kategóriách.

Najsilnejšími kategóriami sú: Business to Consumer PR s 15 projektmi, Digital PR s 12 a Community Relations s 11 projektmi.

Do súťaže svoje projekty prihlásilo 6 členských agentúr APRSR, 18 agentúr z oblasti PR, marketingu a digitálnych agentúr a 5 subjektov zo strany klientov a 1 subjekt verejnej správy.

V súčasnosti prebieha hodnotenie porotou, v ktorej sú zastúpení odborníci na PR a komunikáciu a to nielen zo strany agentúr, ale aj zo strany zadávateľov, či akademického a mediálneho prostredia.

„Shortlisty budú vyhlásené 28. septembra 2015, slávnostné vyhlasovanie PROKOP 2015 prebehne 5. októbra v hoteli Holiday Inn," hovorí k priebehu súťaže Katarína Droppová, prezidentka APR SR. „V ten istý deň APRSR pripravuje zároveň PR SUMMIT 2015. Hlavnou témou bude Nový biznis model PR agentúr a ich konkurencia, zaujmú tiež inšpiratívne PR kampane, ktoré uspeli vo svetovom meradle. Tešiť sa môžete na Maxima Behara, viceprezidenta ICCO a tiež na informácie, ako sa komunikuje so zahraničnými novinármi."