Print this page

Volebný štáb Siete opúšťa jeho bývalý šéf Archív R. Cholevu

Pár týždňov pred voľbami ďalšia zmena vo volebnom štábe Siete.

 

 

Z volebného tímu Siete odchádza Radovan Choleva zo spoločnosti Vrtieť psom. „Odišiel som zo zdravotných dôvodov. Viac to nebudem komentovať," povedal pre Omédiách.com Choleva.

Informáciu o jeho odchode priniesol konzervativnyvyber.sk, za ktorým je Milan Krajniak zo strany Sme rodina.

Pred rokom strana Sieť uzavrela so spoločnosťou Vrtieť psom dohodu o vzájomnej spolupráci v oblasti komunikácie. S Cholevom vtedy prišiel k Sieti aj Michal Hlaváč. Ten podľa Cholevu ostáva pracovať pre Sieť ako šéf Komunikačného oddelenia.

Viac: Vrtieť psom robí pre Procházkovu Sieť

Choleva bol pôvodne šéfom volebného štábu. Po istom čase to strana Sieť zmenila. Podľa hovorkyne strany Karolíny Duckej rozhodli sa, že nebudú mať jeden centrálny volebný štáb, ale viacero miestnych tímov v regiónoch. „Dohľadom nad vedením kampane poverilo predsedníctvo Siete predsedu Radoslava Procházku v spolupráci s prvým podpredsedom Andrejom Hrnčiarom," povedala Ducká podľa Pravdy.

 

Radovan Choleva začínal v TASR. Politikom radil aj v minulosti, keď bol poslaneckým asistentom a neskôr poradcom starostky Tatiany Rosovej (SDKÚ), či šéfom tlačového oddelenia bratislavského župana Pavla Freša (SDKÚ) aj pre Iva Nesrovnala.

Minulý rok odišiel z komunikačného oddelenia Siete Ján Orlovský aj Martin Dubeci.

Aktualizácia o stanovisko Siete: "Pauza Rada Cholevu je vynútená okolnosťami vyššej moci, niekedy sa človek musí na chvíľu zastaviť, kým nie je neskoro. Bude nám ten zvyšný mesiac kampane chýbať, ale zdravie musí mať prednosť," povedala pre Omédiách.com hovorkyňa strany Karolína Ducká.