Print this page

ZUNO mieri reklamou na nové cieľové skupiny Foto: Zuno

 Cieľom zmeny konceptu je osloviť aj potenciálnych klientov z menších miest.

 

 

Nový televízny spot ZUNO banky, ktorým bude banka promovať svoje produkty po celý rok, mierne mení charakter hercov. Banka tak reaguje na aktuálny prieskum a mieri aj na nové cieľové skupiny.

„Nový spot je produktovo zameraný a jeho zmyslom je graficky zdôrazniť výhody pri prenesení starej pôžičky do ZUNO. Jeho cieľovou skupinou sú najmä ľudia do 35 rokov, pracujúci v kanceláriách. Druhá cieľovka sú živnostníci nad 35 rokov, ktorí už majú rodinu a žijú v menších mestách," hovorí šéf marketingu ZUNO banky Bohdan Fedor.

Divákov bude oslovovať známa štvorica hercov. Spot sa však tento raz nakrúcal na bielom pozadí a je založený na otázkach. V závere spotu sa objavuje aj mapa s kontaktnými miestami ZUNO banky. Nová reklamná kampaň bude nasadená v televíziách JOJ Group od 7. marca až do konca roka. Vytvoril ju interný tím banky ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder a JOJ Production. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

Foto: Zuno

Podmienky refinancovania

Prieskumy ukazujú, že až 52 % klientov v % ČR aj SR, ktorí si prenesú úver z inej banky, dostane v ZUNO pri refinancovaní najnižšiu možnú sadzbu. Takmer 72 % refinancovaných úverov pochádza z bánk, zvyšných 28 % z nebankových spoločností.
Z interných dát ZUNO banky ďalej vyplýva, že viac ako polovica klientov refinancuje v ZUNO jeden úver, 21 % konsolidovalo dva úvery a 14,5 % ľudí konsolidovalo až tri úvery.

starých úverov tvorí v ZUNO 28 % nových pôžičiek. Dáta ukazujú, že hlavnou motiváciou pre tento krok je najčastejšie to, keď si ľudia spočítajú celkovú možnú úsporu. Len na úrokoch sa dá ušetriť až 42 %.
ZUNO ako dlhodobý expert na REFINANCOVANIE ponúka tri stabilné úrokové sadzby podľa výšky úroku na starej pôžičke. Úroková sadzba v ZUNO začína na 6,9 % ročne, pričom klient už vopred vždy vie, aký úrok dostane.

Úroky sú uvedené v % ročne. Pri REFINANCOVANÍ viacerých úverov vám úrokovú sadzbu vypočítame podľa toho úveru, z ktorého vám ostáva splatiť najviac. RPMN: Výška PÔŽIČKY 4 000 €, poplatok za poskytnutie 0 €, doba splácania 54 mesiacov, mesačná splátka 86,38 €, fixná úroková sadzba 6,90 % p.a., celková splatná čiastka 4 664 €, RPMN 7,12 % p.a. Je potrebné mať v ZUNO otvorený účet.