Print this page

ZUNO ako Superbrand spúšťa rovno dvojitú TV kampaň Foto: Zuno

ZUNO banka, čerstvo ocenená v rámci celosvetovo známej súťaže Superbrands, od 6. apríla nasadila dvojicu nových televíznych spotov.

 

 

„Na jar sme zvolili tému zariaďovania bývania. Reklamy sú prepojené, jedna z nich je však zacielená primárne na ženské publikum. Cieľom je odkomunikovať to, že namiesto viacerých pôžičiek je výhodnejšie zobrať si iba jednu s výhodnou úrokovou sadzbou a takou výškou splátky, ktorú si môžu dovoliť," hovorí Ewa Golińská, Digital marketing and Communication Supervisor online banky Zuno.

Kampaň bude nasadená v televíziách JOJ Group striedavo so spotmi o refinancovaní nevýhodných úverov až do konca roka. Vytvoril ju interný tím banky ZUNO v spolupráci s agentúrou Gunpowder a JOJ Production. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

Novinkou je aj komunikácia ocenenia Superbrands Slovakia 2016. „Na ocenenie sme hrdí najmä preto, že ukazuje povedomie širokej verejnosti o značke. Pečať Superbrands je tak potvrdením vynikajúcej pozície spoločnosti v rozsiahlej konkurencii," hovorí šéf marketingu ZUNO banky Bohdan Fedor.

Do programu Superbrands sa nedá prihlásiť. Nominácia sa začína výberom z databázy všetkých obchodných značiek a úlohu tu zohráva aj povedomie verejnosti. Proces potom pokračuje spotrebiteľským prieskumom a finálne slovo má odborná porota.
Medzinárodný program oceňovania značiek Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia obchodných značiek. Už vyše 20 rokov oceňuje v 87 štátoch na základe jednotných kritérií a metód tých najlepších na globálnom trhu.