Print this page

S Continental vyhrajte lístky na ME vo futbale UEFA EURO 2016 Foto: Continental

Spoločnosť Continental, výrobca prémiových pneumatík, prináša v rámci svojej aktuálnej sell-out kampane „S nami za víťazstvom" 15-krát možnosť vyhrať lístky pre dve osoby na Majstrovstvá Európy vo futbale UEFA EURO 2016TM, ktorých je partnerom.

 

 

Výherný balík zahŕňa dva lístky na zápas Slovensko-Anglicko, ktorý sa uskutoční 20. júna v Saint-Étienne. Súťaž je určená spotrebiteľom, ktorí počnúc 21. marcom zakúpia kompletnú sadu letných pneumatík Continental a zaregistrujú sa v období od 4. do 30. apríla na špeciálnom webe www.contifutbal.sk. O hlavnú cenu sa môžu uchádzať po splnení súťažnej úlohy, ktorá spočíva v čo najpresnejšej identifikácii 7 futbalových štadiónov na slepej mape Európy.

Na zákazníkov, ktorí si v termíne od 21. marca zakúpia prostredníctvom e-shopu či v kamennej predajni sadu 4 letných pneumatík Continental pre osobné alebo 4x4 vozidlá, cieli aktuálna kampaň „S nami za víťazstvom" spoločnosti Continental. Medzi 4. a 30. aprílom ponúka Continental ako partner Majstrovstiev Európy vo futbale UEFA EURO 2016TM možnosť registrácie na webe www.contifutbal.sk, kde na záujemcov čaká exkluzívna súťaž o jeden z 15 balíčkov pozostávajúcich zo vstupu na zápas Slovensko-Anglicko v rámci európskeho futbalového šampionátu vo francúzskom Saint-Étienne. Podmienkou je v časovom limite čo najpresnejšie označiť na slepej mape Európy 7 vybraných futbalových štadiónov a mať uschovaný účtovný doklad k nákupu pneumatík s dátumom starším alebo časovo zhodným s termínom prípadnej výhry.

Výsledky súťaže budú vyhlasované v štyroch samostatných výherných termínoch, pričom v každom kole bude určený iný počet šťastlivcov. Víťazom daného súťažného týždňa sa stáva účastník, ktorý v jeho priebehu získa najvyšší počet herných bodov.

Spoločnosť Continental na podporu projektu spúšťa kampaň s originálnymi vizuálmi cielenú nielen na futbalových fanúšikov. Propagácia prebehne formou televíznych spotov na kanáloch JOJ Group a tlačenej inzercie či na vybraných weboch a sociálnych
sieťach. Komunikačný mix doplní tiež PR podpora.