Print this page

Slovenská agentúra sa dostala do finále svetovej EMEA SABRE AWARDS Foto: SKPR Strategies

PR agentúra Silvie Kušnírovej sa dostala do finále súťaže EMEA SABRE AWARDS a to s tromi projektami.

 


Súťaž oceňuje najlepšie PR projekty z regiónu Európy, Afriky a Blízkeho východu.

 

V kategórii Central and Eastern Europe sa agentúra SKPR Strategies dostala na shortlist s kampaňou 20 rokov SKvelých vecí pre klienta Microsoft.
„Ide o jeden z našich najkomplexnejších projektov, v rámci ktorého sme komunikovali výročie a prínos Microsoftu tak navonok, ako aj dovnútra firmy. Tento moment sme využili aj na silný filantropický rozmer, kedy mali ľudia vďaka jednoduchej online aplikácii možnosť nazbierať takmer 1000 dobrovoľníckych hodín, ktoré pre vytypované neziskovky na Slovensku odpracujú zamestnanci Microsoftu", povedala Soňa Lexmanová, ktorá minulý rok projekt zastrešovala.

V kategórii Issues Management uspela kampaň Pomáhame spolu, v ktorej sa agentúre v spolupráci s Centrom pre filantropiu a Komorou mimovládnych organizácií podarilo presvedčiť vládu SR, aby ustúpila od svojho pôvodného zámeru zrušiť asignáciu 2% z daní právnických osôb. „Zmena vo fungovaní 2 percent by bola pre mnohé neziskovky likvidačná. Sme radi, že sme prispeli k tomu, aby mohli pokračovať a pomáhať tým, ktorí to potrebujú", povedala Lexmanová.

Dp finále sa dostal aj projekt AMAZing Job - na shortlist v kategórii Employer Branding. Na Slovensku získal aj ocenenie PROKOP v kategórii Corporate Communications. V projekte SKPR STRATEGIES realizovala pre klienta Amazon náborovú kampaň, ktorá zároveň formou zvýšila povedomie o pôsobení Amazonu na Slovensku.

Vyhlásenie víťazov sa uskutoční v Berlíne 25. mája 2016.