Print this page

Slovak Telekom mení hovorcu Martin Vidan Foto: ST

Od 1. augusta dochádza k zmene na pozícii hovorcu pre korporátne záležitosti spoločnosti Slovak Telekom.

 

 

Dlhoročný hovorca Slovak Telekomu Martin Vidan, ktorý je doposiaľ zodpovedný za korporátne záležitosti spoločnosti, sa v rámci materskej skupiny presúva do spoločnosti Deutsche Telekom Pan-Net, kde bude zodpovedaný za komunikáciu.

Martin Vidan bol hovorcom Slovak Telekomu (resp. jeho „mobilných" predchodcov EuroTel Bratislava a T-Mobile Slovensko) od roku 2005. Za uplynulých 11 rokov spolupracoval na mnohých kľúčových projektoch v Skupine ST ako napríklad rebranding EuroTelu na T-Mobile či integrácii Slovak Telekomu a T-Mobile Slovensko.

Spoločnosť Deutsche Telekom Pan-Net, v ktorej bude zastrešovať oblasť komunikácie, zodpovedá za prípravu a prevádzku integrovaného paneurópskeho produkčného modelu Deutsche Telekomu a buduje ho v úzkej spolupráci s jednotlivými národnými operátormi, píše spoločnosť v tlačovej správe.

P. Kimijan Foto:STNovým hovorcom pre korporátne záležitosti Slovak Telekomu bude Peter Kimijan. Od roku 2007 pôsobil na pozícii vedúceho tímu internej a externej komunikácie v Západoslovenskej energetike, kde zodpovedal za viaceré oblasti komunikácie a pôsobil aj ako hovorca spoločnosti.

Vzťahy s verejnosťou a médiami Slovak Telekomu naďalej zastrešuje z pozície vedúceho úseku korporátnej komunikácie Andrej Gargulák, do ktorého kompetencie spadá tiež oblasť spoločenskej zodpovednosti (CSR) a korporátneho sponzoringu.

Od 1. augusta 2016 budú poskytovať informácie médiám:

  • Andrej Gargulák, vedúci úseku korporátnej komunikácie
  • Michal Korec, hovorca pre služby a financie
  • Peter Kimijan, hovorca pre korporátne záležitosti
  • Peter Gálik, špecialista komunikácie