Najlepšie PR projekty za rok 2016 sú známe

Najlepšie PR projekty za rok 2016 sú známe Foto: APR SR

Prinášame výsledky súťaže PROKOP 2016 aj meno PR osobnosti roka 2016.

 

 

Asociácia public relations Slovenskej republiky (APRSR) včera vo Vodárenskom múzeu v Bratislave vyhlásila výsledky 7. ročníka tejto súťaže.

Porota udelila agentúram zo 62 nominácií spolu 30 ocenení:

 

 

Foto: HeinekenPočas galavečera 15. novembra 2016 bolo udelené aj ocenenie PR Osobnosť roka, ktoré získala Hana Šimková, Corporate Relations Manager v Heineken Slovensko. Toto ocenenie sa udeľuje osobnostiam, predovšetkým z radov klientov, ktorí rozumejú hodnote a efektivite PR a prisudzujú PR strategické miesto v komunikačnom mixe.
Porota sa tento rok rozhodla udeliť aj špeciálne ocenenie za PR projekt - Komunikačný reštart značky od agentúry SEESAME Communication Experts pre klienta Lunter.

"Public relations sa čoraz viac stáva dôležitou súčasťou komunikačného mixu a ocenenie PROKOP dáva možnosť predstaviť zaujímavé, kreatívne a inovatívne PR kampane, uskutočnené na Slovensku v aktuálnom roku. Cieľom súťaže PROKOP je predstaviť tieto projekty odbornej a laickej verejnosti a oceniť subjekty, ktoré ich realizovali. Kritériami súťaže sú inovatívnosť, kreativita a exekúcia PR projektu s ohľadom na preukázané výsledky," píše asociácia v tlačovej správe.