Aj Kika Nábytok spustila na Slovensku e-shop

Aj Kika Nábytok spustila na Slovensku e-shop Foto: Kika

Spoločnosť KIKA Nábytok Slovenská republika spustila minulý týždeň v utorok 15. februára nový webový portál, ktorého súčasťou je aj služba e-commerce.


O spustení e-shopu aj nového webu informuje dnes spoločnosť v tlačovej správe.
V rovnaký deň minulý týždeň spustila e-shop aj spoločnosť IKEA.

"KIKA prichádza na trh s novým e-shopom v čase, kedy je online nakupovanie samozrejmou súčasťou našich životov," povedal generálny riaditeľ spoločnosti KIKA Nábytok Jakub Střeštík. "Z našich prieskumov vieme, že jedným z kľúčových faktorov pre výber predajne je jej dostupnosť. Teraz si teda môžu vyberať zo širokej ponuky nábytku a bytových doplnkov zákazníci zo všetkých kútov Slovenska. Vďaka spoľahlivému servisu sme schopní doručiť tovar kdekoľvek na Slovensku do troch pracovných dní ," povedal Střeštík.

Zdroj: kika.sk

E-shop KIKA ponúka zákazníkom niekoľko variantov dopravy aj platby vrátane možnosti vyzdvihnutia tovaru priamo v predajniach KIKA v celej republike. "Pokiaľ nie je tovar na sklade na najbližšej predajni, vyberte spôsob dopravy "doručenie na adresu" a my Vám dodáme zásielku prostredníctvom dopravnej služby DHL, píše spoločnosť na svojom webe.

o Cena za doručenie balíka: €7
o Cena za prepravu paletového tovaru: €19 alebo €29 podľa druhu a objemu tovaru.
o Jednotná cena prepravy po celej SR

o za vyzdvyhnutie objednaného tovaru Kika nevyberá poplatok.

 

Odporúčam aj: Ceny za vyzdvyhnutie tovaru a doručenie na IKEA

Kika spustila aj nový web. „V súčasnosti prezentuje KIKA na svojom webe 8 000 produktov, do budúcna tu plánuje predstaviť celý sortiment, čo predstavuje zhruba 20 000 položiek nábytku a bytových doplnkov. Drvivú väčšinu tovaru si môžu zákazníci objednať cez e-shop, niektoré nábytkové zostavy s možnosťou individuálneho plánovania bude možné zakúpiť aj naďalej len v KIKA predajniach," píše spoločnosť v tlačovej správe.