S novinkou Prima Kids od Orangeu majú zákazníci istotu, že ich deti sú v bezpečí. Dovolajú sa im vždy, aj keď sa im minie kredit

S novinkou Prima Kids od Orangeu majú zákazníci istotu, že ich deti sú v bezpečí. Dovolajú sa im vždy, aj keď sa im minie kredit Foto: Orange

Deťom slobodu pri využívaní mobilného telefónu a rodičom istotu, že sú v bezpečí, to sú výhody, ktoré rodinám prináša Orange s novinkou Prima Kids. Je to prvá predplatená karta, s ktorou sa deti svojim rodičom vedia dovolať, aj keď sa im minie kredit.

 

 

Navyše, so službou ESET® Parental Control, ktorá ju súčasťou Prima Kids, majú prehľad, čo robí ich dieťa nielen v reálnom svete, ale aj v tom virtuálnom.

S užitočnou novinkou Prima Kids sa dieťa so svojimi rodičmi dokáže bez problémov skontaktovať aj po prečerpaní svojho kreditu. Nová služba mu umožňuje uskutočniť bezplatné hovory na dve vybrané telefónne čísla v sieti Orange aj vtedy, ak už svoj predplatený kredit minie.

Súčasťou Prima Kids je aj služba ESET® Parental Control, ktorá chráni dieťa pred nevhodným používaním internetu a aplikácií v mobile. Vďaka nej môže dieťa naplno využívať prednosti mobilného telefónu a slobodne surfovať na internete bez obáv rodičov o jeho bezpečnosť vo virtuálnom svete. Rodičia získajú kompletný prehľad o tom, na čo dieťa využíva mobilný telefón, aké aplikácie a súbory si doň sťahuje, koľko času trávi na internete, aj aké stránky navštevuje. Aby sa dieťa nedostalo k nevhodnému obsahu, môžu rodičia prístup či už k určitým kategóriám stránok alebo aj k akýmkoľvek konkrétnym stránkam separátne zablokovať. Užitočnou funkciou je aj nastavenie limitu pre hranie hier, ktorý môže byť rôzny počas školských a voľných dní. Navyše, ochrana dieťaťa s bezpečnostným balíkom prekračuje hranice online sveta. Rodič vďaka GPS polohe vie zistiť, kde sa jeho dieťa nachádza napríklad počas cesty zo školy domov. Službu ESET® Parental Control exkluzívne získava každý zákazník, ktorý si aktivuje Prima Kids na alikvotné obdobie zúčtovacieho obdobia podľa termínu aktivácie a nasledujúce zúčtovacie obdobie bez poplatku. Po tomto období je mesačný poplatok 2 eurá, ktorý môže využiť pre viacero zariadení svojich detí.

Prehľad o spotrebe

Podmienkou pre aktiváciu profilu Prima Kids je využívanie paušálneho programu od Orangeu aspoň jedným rodičom. Ten prostredníctvom svojho paušálu so službou Obnova kreditu s paušálom môže dieťaťu kredit pohodlne dobíjať už od 3 eur, pričom ho môže aj kedykoľvek jednorazovo navýšiť. Keďže vďaka tejto službe je rodičovský paušál prepojený s detskou kartou Prima, rodičia dostanú upozornenie formou SMS vždy, keď výška kreditu dieťaťa s Prima Kids klesne na jedno euro. Majú tak prehľad o spotrebe kreditu svojho dieťaťa, zostatok kreditu vidia vo svojej zákazníckej zóne v časti „Prima Kids" a ani po jeho prečerpaní sa už nemusia obávať, že dieťa bude odkázané len na nespoľahlivé prezváňanie.

„Rodičia chcú byť za každých okolností v spojení so svojimi deťmi. S Prima Kids majú nielen istotu, že sa im ich dieťa vždy dovolá, ale zároveň majú prehľad o jeho spotrebe a čo je ešte dôležitejšie, aj o tom, ako svoj mobil, prípadne internet, využíva. Spolu s našou službou dávame rodičom pocit bezpečia aj v čase, keď sa ich deti stávajú čoraz samostatnejšími a potrebujú väčšiu mieru slobody," vysvetľuje Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka Orangeu.

Profil Prima Kids a balík Prima Teen

Prima Kids je vhodnou voľbou pre zabezpečenie telekomunikačných potrieb tých najmenších zákazníkov, ktorí s používaním mobilného telefónu len začínajú. Ideálny je pre deti od 5 do 12 rokov. Stačí nastaviť sumu dobíjania s paušálom už od 3 eur mesačne a dieťa získa hovory za 0,08 eur za minútu a 0,04 eur za SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku.

Starším deťom môžu rodičia k profilu Prima Kids doaktivovať balík Prima Teen, kde okrem dobíjanej sumy od 3 eur získa dieťa aj balík za 9 eur mesačne, s ktorým okrem výhodnejšej tarifikácie na Prime má k dispozícii aj 100 minút a 50 SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku a 2 000 MB dát. Po minutí obsahu balíka môže využívať dostupný kredit s tarifikáciou podľa profilu Prima Kids.

Extra dáta a správy

Profil Prima Kids si každý zákazník môže prispôsobiť a podľa svojich potrieb dokúpiť extra dáta aj balík nekonečných správ:

-  Balík PRIMA 100 MB s mesačným poplatkom 1 euro. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 1 euro.
-  Balík PRIMA 500 MB s mesačným poplatkom 4 eurá. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 4 eurá.
-  Balík PRIMA 1 GB s mesačným poplatkom 6 eur. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 6 eur.
-  Balík PRIMA Nekonečné správy (SMS/MMS) za 3 eurá mesačne.

Viac informácií je dostupných aj na www.orange.sk/primakids.