Štartuje EsPResso – nový format Asociácie public relations SR

Štartuje EsPResso – nový format Asociácie public relations SR

Asociácia public relations Slovenskej republiky (APRSR) štartuje nový raňajkový formát, kde sa môžete na aktuálnych príkladoch z praxe dozvedieť ako vie PR zmeniť verejnú mienku.

 

 

POWER OF PR

Čo je vlastne to "public relations"? Ako funguje? Čím je unikátne v porovnaní s reklamnými či digitálnymi kampaňami? Príďte si vypočuť tri rôzne PR projekty tejto jesene, ktoré dokumentujú "power of PR" a diskutovať s ich tvorcami.

KTO SÚ SPÍKRI

V kríze nie ste sami

Zo zákulisia komunikácie aktuálnej témy dvojitej kvality z pohľadu združenia, ktoré zastupuje viacero dotknutých subjektov.
LUBOMÍR TUSCHSCHER – výkonný riaditeľ Slovenského združenia pre značkové výrobky / SZZV

Miléniálske leto a návrat do školy

Ako Milka zobrala generáciu "Z" útokom
FILIP ŠVAŇA – managing director PR Konektor

Scavenger hunt v IKEA

Ako sme prostredníctvom Scavenger hunt-u hravým spôsobom predstavili slovenským vlogerom a blogerom nový set – up obchodného domu IKEA, novinky v sortimente a nový katalóg na rok 2018.
ALEXANDRA STRAPÁKOVÁ – Accout Manager, Seesame

Event sa uskutoční 25. Októbra od 8.30 hod. v kaviarni Monsters Café, Rusovská cesta 50 – 56. Registrovať sa môžete na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Vstupné je 6 eur s DPH, suma zahŕňa vstup, kávu a skvelé raňajky!