Print this page

Zahrajte sa s Dobrou sieťou O2 a mapou 4G LTE pokrytia Slovenska. Odmenou budú dáta navyše

Spoločnosť O2 v pondelok odštartovala špeciálnu geolokačnú súťaž s názvom Dobrá sieť, cez ktorú sa zákazníci sami budú môcť presvedčiť o komforte, ktorý im ponúka najširšia 4G LTE sieť na Slovensku. Tá pokrýva od jesene tohto roka už viac ako 90% populácie. Súťažiaci získajú bezplatné dáta navyše a okrem toho prispejú na dobrú vec.

 

 

Dobrá sieť odštartovala v pondelok 6.11. a zapojiť sa môžu všetci zákazníci O2. Ich úlohou bude označiť sa v niektorej z vyše 1700 obcí Slovenska, ktoré sú pokryté 4G LTE signálom. Postupne budú svojimi označeniami vytvárať mapu pokrytia Slovenska. „Každý týždeň aktualizujeme mapu pokrytia 4G LTE signálom o nové lokality, pričom ním pokrývame viac ako 90 % obyvateľstva. Dôležitejšie ako toto číslo je, aby sa o tom presvedčili samotní zákazníci. V najbližších týždňoch práve oni budú prieskumníkmi signálu 4G LTE a presvedčia sa tak, že aj napríklad v Orechovej Potôni, v Zemplínskych Hámroch, či Zvolenskej Slatine nájdu už LTE pokrytie," povedala Tereza Molnár, hovorkyňa. Potvrdením svojej polohy v 1700 miestach na Slovensku budú nielen sami tvoriť mapu pokrytia, ale získajú aj dáta navyše O2.

Dobrá sieť nie je len súťaž, má aj ďalší rozmer. „O2 si kladie za cieľ podieľať sa na zlepšovaní prostredia okolo seba. Dlhodobo sa orientujeme na podporu vzdelanosti a inovácií, preto sme sa rozhodli, že za každé súťažné checknutie venujeme 50 centov na podporu vzdelávania prostredníctvom platformy Dobrá krajina, konkrétne projektu Generácia 3.0, ktorý podporuje lepšie formy vzdelávania detí," vysvetlila Tereza Molnár.

Po Dobrom behu a Dobrých dátach tak spoločnosť O2 pokračuje v koncepte kampaní, ktoré zapájajú ľudí a podporujú ich v aktivitách pre zlepšovanie spoločnosti na Slovensku.

Generácia 3.0 zároveň združuje pokrokové školy a vzdelávacie iniciatívy v regiónoch. Projekt Generácia 3.0 rovnako ako platforma Dobrá krajina sú aktivitami Nadácie Pontis.

Ako sa môžete zapojiť do súťaže?

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné si zapnúť mobilné dáta a povoliť geolokáciu pre stránku www.dobrasiet.o2.sk. Po označení aktuálnej polohy zákazníkovi príde SMS s kódom na dáta navyše, ktoré si môže uplatniť. Ak zákazník pravidelne dáta nevyužíva, má možnosť zažiadať o štartovací balíček dát.

Pre podrobné podmienky súťaže navštívte: https://www.o2.sk/o-nas/sutaze/pravidla-sutazi/-/asset_publisher/TKe0/content/pravidla-sutaze-dobra-siet-