Print this page

Coca-cola prichádza na Slovensko už aj s alkoholom Foto: Coca-cola HBC

  

Spoločnosť Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, ktorá doposiaľ bola na Slovensku distribútorom nealkoholických nápojov, rozširuje portfólio.


Od januára 2018 budú distribútorom aj alkoholických nápojov značiek: Aperol, Cinzano, Gin Bulldog a Carolans.

Coca-Cola HBC Česko a Slovensko bude novým exkluzívnym distribútorom Aperolu − talianskeho, ľahko alkoholického likéru oranžovočervenej farby. "Ponúkať bude Aperol Spritz, ktorého základnou ingredienciou je práve tento likér," píše spoločnosť v tlačovej správe. Do portfólia Gruppo Campari patria talianske vermúty a talianske šumivé vína − to všetko zjednotené pod značkou Cinzano, ale aj štyrikrát destilovaný Gin Bulldog a likér Carolans, ktorý je kombináciu írskej whisky a smotany.

„Tento dôležitý krok plne odráža našu víziu stať sa lídrom v oblasti nápojov ponúkajúcim širokú škálu produktov, ktoré plne pokryjú a podporia potreby spotrebiteľov pri akejkoľvek dennej či nočnej príležitosti," vysvetľuje Maria Anargyrou-Nikolić, generálna riaditeľka Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. „Spolupráca nám zároveň umožňuje využiť výhodu spojenia nealkoholických a alkoholických nápojov, ktoré do nášho portfólia zaraďujeme prvýkrát," dodala Anargyrou-Nikolić.