O2 pripojil k vlaku z BA do Košíc špeciálny vianočný vozeň

O2 pripojil k vlaku z BA do Košíc špeciálny vianočný vozeň Reprofoto youtube O2

Mobilný operátor O2 pripravil špeciálnu vianočnú marketingovú akciu.

 

 

Cez svoj program Extra Výhody k jednému z najrušnejších vlakov z Bratislavy do Košíc pripojil extra vozeň aj s vianočnou atmosférou.
Cestujúcich čakala kapustnica a punč, aj sledovanie vianočných rozprávok a vystúpenie stand-up komika.

Extra Výhody je lojalitný program vďaka ktorému môžu zákazníci získať rôzne zľavy na knihy, nábytok, poistenie, cestovanie, či relax. V jesennom a predvianočnom období tiež ponúka návody na to, ako si vyrobiť dekorácie na skrášlenie domu, či užitočné pomôcky do domácnosti.

Extra výhody sa tentokrát rozhodli potešiť tých, ktorí v predvianočnom období cestujú za svojou rodinou a blízkymi, aby s nimi strávili sviatočné chvíle. 14. decembra preto vypravili špeciálny vianočný vozeň, ktorý bol súčasťou vlaku z Bratislavy do Košíc.

„Mnohí z nás pred sviatkami aj počas nich cestujú za rodinou a priateľmi a vieme, že vlaky a autobusy sú často napriek posilnenej doprave plné do posledného miesta. Sme preto radi, že môžeme prispieť ďalším vozňom, ktorý dopraví cestujúcich domov. Okrem pohodlnej cesty im ponúkne aj atmosféru Vianoc v predstihu," hovorí o Vianočnej výprave Extra výhod hovorkyňa O2 Slovakia Tereza Molnár.