Martin Jaroš pracuje od 1. mája pre Metro

Martin Jaroš pracuje od 1. mája pre Metro

Bývalý hovorca Ivana Mikloša a redaktor Trendu je od 1. mája novým manažérom pre komunikáciu spoločnosti Metro.

 

 

"Martin Jaroš od 1. mája 2013 preberá pozíciu Communications Manager v spoločnosti Metro Cash & Carry SR. Do Metro prichádza z týždenníka Trend, kde pôsobil ako vedúci redaktor pre ekonomiku, na súčasnej pozícii bude zodpovedný za celkovú komunikáciu spoločnosti," informuje dnes v tlačovej správe spoločnosť.

Jaroš bude v Metro Cash & Carry SR okrem vedenia externej komunikácie veľkoobchodného reťazca zodpovedať aj za marketingovú komunikáciu smerom k zákazníckym skupinám v segmente služieb, kancelárskych prevádzok a nezávislých podnikateľov.

Odporúčam aj: Z Trendu odchádzajú kľúčoví ľudia aj šéfredaktor

„Profesia novinára ma nesmierne bavila a napĺňala. No práca v oblasti komunikácie má aj druhú stranu, ktorá tiež prináša fascinujúce výzvy a príležitosti. Som veľmi rád, že som dostal možnosť čeliť im v takej zaujímavej a dynamickej spoločnosti, akou je Metro," povedal Jaroš.

Do spoločnosti Metro prichádza z týždenníka Trend, kde pôsobil ako vedúci redaktor pre ekonomiku. V rokoch 2010 - 2012 bol hovorcom Ministerstva financií SR a poradcom exministra Ivana Mikloša. Predtým pôsobil v denníkoch Sme a Pravda a v tlačovej agentúre SITA, venoval sa predovšetkým ekonomickým a podnikateľským témam.