Čo má dobrá firma? Dôveru, štýl a 70. Hádajte čoho

Čo má dobrá firma? Dôveru, štýl a 70. Hádajte čoho

Reštaurácia s oddelenými salónikmi i vonkajšími terasami, konferenčné sály, 70 parkovacích miest, fitness, vlastné športové kurty a ihriská, bowling a biliard, wellnes s 3 saunami i jacuzzi. To všetko na jednom mieste len 15 minút z Bratislavy! Hovoríme o PONTEO Activity Park.

 

 

Ide o multifunkčný objekt vrátane hotela, kde sa klienti radi vracajú. Osobný prístup a príjemný servis ho robia obľúbenou destináciou firemnej a aj individuálnej biznis klientely.

Ponúka niekoľko konferenčných sál s kapacitou od 30 do 100 osôb, priestrannú reštauráciu so zimnou záhradou a vonkajšími terasami s dvomi separátnymi salónikmi, interiérové aj exteriérové ihriská a priestormi na športové dni alebo firemné family days, 2 squashové kurty a 3 vonkajšie multifunkčné ihriská so špeciálnymi odpruženými povrchmi šetriacimi kĺby.

 

Má 20 dvojlôžkových izieb a 3 apartmány, k hotelovým službám patrí room servis a transfer 7-miestnym autom na letisko v Bratislave alebo vo Viedni či na autobusovú alebo vlakovú stanicu.

V PONTEO Aktivity Park nájdete aj bowling so 6 profesionálnymi dráhami, s vlastným barom a kapacitou až do 150 osôb plus biliardové stoly. Výborná akustika, oddelenie bowlingu od reštauračných a kongresových priestorov podlažím a skvelý duch, v ktorom nejde o výhru, ale o proces hry a zábavu, tu robí bowling naozaj ideálnym priestorom na neformálnu firemnú akciu či rodinné a priateľské oslavy.

Odporúčame aj: Bratislavské reštaurácie? Drahé a OUT. Je tu PONTEO!

Samozrejmosťou v hoteli Ponteo**** je wellnes s vlastnou terasou, 3 saunami, relaxačnou zónou, jacuzzi a ichytorepiou, čo ponúka možnosť organizovania originálnych teambuildingov pre skupinu až 15 ľudí s obsluhou a podávaním jedla a pitia na čiastočne krytej terase wellnessu.

70 parkovacích miest, wi-fi v celých priestoroch Pontea, vstup do fitness pre hotelových hostí zadarmo, vonkajšie priestory, ktoré umožňujú organizovať celoročne aj netradičné exteriérové firemné eventy a klientmi vysoko cenená a hodnotená kuchyňa robia z Ponteo jedno z najvhodnejších miest firemných eventov, teambuildingov, seminárov a školení v Bratislave pre menšie, stredné a aj veľké firmy.