Print this page

Z rádia Europa 2 odchádza Roman Juraško Foto: Europa 2

Rádio Europa 2 prechádza veľkými zmenami.

 

 


Z rádia Europa 2 odchádza moderátor Roman Juraško. Podľa tlačovej správy rádia Juraško odchádza z Europa 2 po vzájomnej dohode, na základe jeho žiadosti. "Ďakujem Europe 2 za sedem úžasných rokov, ktoré som tu strávil. Rádio prechádza veľkou transformáciou a ja som si istý, že bude naďalej baviť svojich poslucháčov, lebo je to mimoriadne pozitívne médium. Ja sa teraz budem venovať ďalším projektom a zároveň držím palce nech sa rádiu aj naďalej darí," povedal Roman Juraško.

"Roman je vynikajúci speaker a človek. Sme hrdí, že bol súčasťou Europy 2 a sme vďační za jeho celkový prínos pre rádio", povedala generálna riaditeľka Tatiana Ďuricová.

Juraško bol moderátorom rádia od roku 2010. Okrem toho je roky tvárou televízie Markíza. V súčasnosti moderuje hlavne rannú reláciu Teleráno.

Začiatkom marca rádio prinesie novú programovú štruktúru a uskutoční viacero ďalších zmien v personálnom obsadení. Zatiaľ však zmeny nekonkretizuje. „Všetky detailné informácie ohľadom celkových zmien v rádiu Europa 2 budú známe už budúci týždeň," píše rádio v tlačovej správe.

"Už od budúceho týždňa budeme postupne meniť celkový obsah vysielania rádia, ktorý zahŕňa zmenu programovej štruktúry, zvukovú grafiku, a aj personálne obsadenie. Cieľom týchto zmien je priblížiť rádio preferenciám poslucháčov," povedala Ďuricová.