Print this page

Z Fun rádia po 9 rokoch odchádza obchodná riaditeľka Foto: Fun rádio

 Vedenie Fun rádia sa mení.

 

Z rádia odchádza obchodná riaditeľka Miriam Kittler.

„Odchod z FUN MEDIE som zvažovala dlhšiu dobu, pretože sa mi v mojej firme začali množiť požiadavky na nastavenia obchodných oddelení, spracovanie obchodno-marketingových stratégií a školení, ktoré som musela z časti odmietať," vysvetľuje v tlačovej správe Miriam Kittler.

Vo FUN MEDII chcela ešte doriešiť prechod onlinu na AdForm prostredie. „Práve včera som ukončila 9 rokov môjho pôsobenia vo Fun rádiu. Myslím, že toto je ten správny čas sa ísť venovať novým projektom, ktoré ma čakajú vo firme. Fun rádio je čo do porovnania sharu na trhu a obchodného sharu najvýkonnejším rádiom, podarilo sa zrealizovať veľmi efektívne spojenie onlinu a rádia, pracujú tam úžasní ľudia. Myslím však, že po 9 rokoch môžem byť tak pre rádio, ako aj pre online, ktorý zastrešuje FUN MEDIA, prospešnejšia viac z vonku ako z vnútra," píše Kittler.

Vo FUN MEDII končí30. septembra a s rádiom bude spolupracovať v budúcnosti, „len v inej forme."

Miriam Kittler zároveň odchádza aj z predstavenstva spoločnosti FUN MEDIA GROUP, ktorá je media representative nielen Fun rádia, ale aj siete Sieť 10 regionálnych rádií a webov funradio.sk, infospravy.sk, auto.sk, mobil.sk, beauty.sk, hokej.sk, profutbal.sk a F1.sk Kittler odchádza aj zo spoločnosti Radio a.s.

Miriam Kittler je konateľkou spoločnosti Media makler a Radio makler.

„Miriam Kittler zo svojej pozície bola zodpovedná za tvorbu obchodnej stratégie a „zobchodovanie" silnej značky Fun rádia, čo vždy bola a aj ostane náročná úloha. Za jej oddanosť práci jej v mene všetkých kolegov vo Fun rádiu ďakujem a prajem veľa ďalších profesionálnych aj osobných úspechov," povedal generálny riaditeľ Fun rádia Rasťo Dutka.

Fun rádio neoznámilo, kto Kittler nahradí.