Print this page

RTVS hľadá cez súťaž názov pre novú reláciu

Jedno z rádií RTVS - Rádio Regina - pripravuje novú reláciu „pre mladých a pre všetkých“ a jeden z poslucháčov či divákov RTVS sa môže zapísať do rozhlasovej histórie ako autor jej názvu.


Súťaž o názov trvá do 23. apríla. Zapojiť sa do nej môže každý, kto na emailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. pošle svoje návrhy. Z nich päťčlenná rozhlasová porota vyberie ten, ktorý bude reprezentovať nový projekt Rádia Regina.

„V relácii sa budú bez moralizovania rozoberať problémy, ktoré v súčasnosti najviac trápia mladých ľudí. Určená však bude aj tým, ktorí im chcú porozumieť, pomôcť či poradiť. Nebudú v nej chýbať ani témy späté s hudbou, street aktivitami, adrenalínom, zábava alebo príbehy inšpiratívnych ľudí,“ píše RTVS v tlačovej správe.

„Relácia bude aj o podpore talentov a ich motivácii, o prezentácii úspechov mladých autorov, ale budeme v nej tiež búrať rôzne mýty a tabu. Záujemci si ju budú môcť vypočuť nielen vo vysielaní Rádia Regina, ale i prostredníctvom podcastu,“ povedala Mária Grebeňová Lacová, šéfdramaturgička Rádia Regina.