Print this page

Expres odvysiela Radio Rave - exkluzívny live set najúspešnejších svetových dídžejov Ilustr. foto Rádio Expres

Rádio Expres exkluzívne odvysiela najväčšiu európsku house párty Radio Rave s najúspešnejšími svetovými dídžejmi súčasnosti.

Najväčšia európska house párty Radio Rave, na ktorej sa stretnú milióny poslucháčov a kde exkluzívne predstavia svoje nové sety najúspešnejší dídžeji súčasnosti, sa začne v sobotu 30.5.2020 o 20.00.

Päť hodinová šou zaznie simultánne v najväčších rádiách spoločnosti Bauer v siedmich európskych krajinách - vo Veľkej Británii (Kiss FM), Poľsku (RMF Maxx), Dánsku (The Voice), Švédsku (NRJ), Nórsku (Kiss), Fínsku (Kiss) a na Slovensku exkluzívne iba v Rádiu Expres.

Na Radio Rave party sa predstavia David Guetta, Robin Schulz, Alan Walker, Matoma, Lost Freqencies, Majestic, Martin Garrix a ďalší. Do projektu sa zapojili aj najlepší slovenskí DJi Milan Lieskovský a DJ EKG.

„V prípade projektu Radio Rave sa prvýkrát spojili rádia spoločnosti Bauer s najlepšími DJmi súčasnosti, ktorí sa ochotne zapojili do tohto projektu a spoločne prinesú miliónom svojich poslucháčov to, kvôli čomu ľudia rádio milujú. Hudbu, hviezdy, zábavu a pocit spolupatričnosti," povedal Rasťo Bečaver, šéfmoderátor a šéf hudby Rádia Expres.