Print this page

Foto: Anténa hitrádio Foto: Anténa hitrádio

Bývalá moderátorka Fun Rádia Dagmar Dianová, známa ako Didiana, od 5. augusta moderuje denné vysielanie na rádiu Anténa hitrádio: "Od desiatej do druhej."

 

 

Z Fun Rádia odišla moderátorka pred niekoľkými týždňami. V Anténa hitrádiu nastupuje na pozíciu po moderátorke Barbore Chlebcovej, ktorá je na materskej dovolenke.
Ešte pred nástupom za mikrofón netradične promovala značku Anténa hitrádia. So sloganom "Didiana- vaša nová kolegyňa" chodila dva týždne po Slovensku a robila prácu iných. V Dunajskej Strede bola predavačkou rádií, v Bešeňovej plavčíčkou, na Orave rolbárkou-ľadárkou a inštruktorkou lietania v Liptovskom Mikuláši. Na poľnohospodárskom družstve v Očovej zožala kombajnom svoj prvý lán.

„Didiana je nielen novou kolegyňou v Anténa hitrádiu, ale aj všetkých jeho poslucháčov. Bude sa im prihovárať v čase, ktorí takmer všetci trávime v práci. Od desiatej do druhej. A spríjemňovať ho pútavými témami "zo života" a najväčšími slovenskými a svetovými hitmi," oznámilo rádio v tlačovej správe.
Moderátorka bude zároveň každý týždeň vybavovať niektorému z poslucháčov voľný piatok, v rámci rubriky "Lukšure víkend." Zavolá šéfovi a vypýta vás z práce. „Odmenou bude nielen voľný piatok, ale aj voľačo navyše, aby predĺžený víkend bol naozaj motivačný," tvrdí rádio.