Print this page

Do Progresívneho Slovenska vstúpil rozhlasový moderátor Reprofoto youtube ZSE

Novou posilou mimoparlamentnej strany Progresívneho Slovenska sa stal dlhoročný rozhlasový moderátor Michal Sabo, ktorý sa posledné roky zviditeľňuje na sociálnych sieťach aj cez eko témy.

Sabo pracoval v rádiu Europa 2 a od roku 2014 do leta minulého roka v rádiu Expres. Pri rozlúčke avizoval, že sa bude viac venovať sociálnym médiám. Dnes strana PS oznámila, že moderátor, influencer a ekoaktivista bude jej novým členom.

"Máme z toho radosť, pretože Michal dobre chápe, že klimatická kríza je najväčšou výzvou súčasnosti, a bojuje na všetkých frontoch.Hovorí o nej vo svojich reláciách a podcastoch, dlhodobo sa zaoberá problematikou odpadu, protestuje proti barbarskému výrubu stromov, podporuje zelené iniciatívy Osloboďme národné parky, Za živú krajinu a mnohé ďalšie. A okrem toho je to aj múdry, pokorný a príjemný človek," takto ohlásila príchod nového člena PS.

Krátko po tomto ohlásení, na sociálnych sieťach mnohí novému členovi PS vyčítali, že v roku 2019 bol tvárou kampane siete autocentier AAA AUTO a pred rokom tvárou kampane ZSE.

Sabo tvárou AAA AUTO pre troma rokmi Foto: AAA AUTO

Podvečer aj na tieto výčitky reagoval Sabo na Instagrame.

"Prešiel som pomerne verejnou trasformáciou, kedy som sa vlastným príkladom snažil ukázať, že všetci sa vieme vydať na environmentálne zodpovednú cestu, ak sa tak rozhodneme. Viem, budem konfrontovaný minulosťou - mediálnou, komerčnou, spoločenskou. Počítam s tým. Koncentrujem sa však na to, že chcem byť súčasťou zmeny, kedy sa z našej krajiny stane zelené, udržateľné a spravodlivejšie miesto pre život," napísal na Instagrame Sabo. 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Sabo (@mxsabo)