Print this page

Ivan Binďo Bindas končí v Exprese Binďo Foto: Expres

Expres už má náhradu.

 


Po štrnástich rokoch končí v Rádiu Expres jeho dlhoročný moderátor Ivan Binďo Bindas. Po vzájomnej dohode sme ukončili spoluprácu, povedal pre Omédiách.com Ozo Guttler, PR manager rádia. „Po 14 rokoch v rádiu Expres je čas pohnúť sa ďalej. Niečo sa skončilo, aby sa začalo niečo iné a lepšie. Je to čerstvé," povedal Bindas.

 

Sabo Foto:Europa2

Rádio Expres prichádza od septembra s novou vysielacou štruktúrou. Novým moderátorom sa od septembra stáva Michal Sabo, známy z rannej show Zoo Europy 2. Michal Sabo bude od septembra tvoriť dvojicu s Monou Zázrivcovou a spoločne budú vysielať v podvečernom čase od nedele do štvrtka.

Aktualizácia: Krátko po odchode Bindasa skončil aj ďalší zámy moderátor Expresu Dodo Kuriľák, o odchode z rádia informoval na Facebooku. 

Ivan Binďo Bindas začínal v Exprese v jeho začiatkoch, v roku 2000. Na začiatku ešte z Košíc monitoroval cesty na horskom bicykli, vtedy sa rádio profilovalo ako dopravné rádio. Neskôr bol regionálnym redaktorom spravodajstva a potom moderátorom v bratislavskej centrále rádia.

Posledné obdobie mal v rádiu vlastné show a bol jeden z hlavných moderátorov rádia.